Antena Căutare

Prețul cel bun, 16 noiembrie. Concurenta care-i spune ui Liviu Vârciu „ghicește-mi vârsta dacă ești la Prețul cel bun”

O concurentă de la Prețul cel bun l-a testat pe Liviu Vârciu. Aceasta l-a pus să-i ghicească vârsta. Iată cum a răspuns prezentatorul tv.

Prețul cel bun, 16 noiembrie. Concurenta care-i spune ui Liviu Vârciu „ghicește-mi vârsta dacă ești la Prețul cel bun”

Antena 1

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun l-a testat pe Liviu Vârciu. Aceasta l-a pus să-i ghicească vârsta și s-a descurcat de minune. Concurenta a surprins pe toată lumea cu aspectul fizic al ei și energia debordantă.

Concurenta de la Prețul cel bun care l-a testat pe Liviu Vârciu. Cum s-a descurcat prezentatorul tv

Liviu Vârciu a avut un mic test de trecut, test dat de o concurentă de la Prețul cel bun, 16 noiembrie, însă s-a descurcat de minune. Aceasta l-a pus s-ă-i ghicească vârsta, iar Liviu Vârciu a nimerit-o din două încercări doar.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. „De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?” Motivul pentru care Liviu Vârciu i-a spus asta unui concurent

„Avem un finalist, mai căutăm unul, invităm în scenă pe Daniela Iorgulescu. Bine ai venit”, o prezintă în scenă Andrei Ștefănescu. „Vino să te îmbrățișez”, spune ea. „Nu te așteptai? Cu ce te ocupi?”, întreabă el. „Bunică.”, răspunde ea.

„Așa tânără?”, întreabă Andrei Ștefănescu surprins de energia pe care o deborda concurenta Daniela. „Da, da”, spune ea. „Bună Daniela, eu sunt mai curios, ce vârstă ai?”, întreabă Liviu Vârciu, curios. „Dacă ghicești ești tare”, spune ea.

„42”, răspunde Vârciu, însă greșit. „Nu, ghicește tu dacă ești la Prețul cel bun”, spune ea. „51”, mai spune ea. „Ai ghicit, te-ai uitat undeva”, concretizează ea. „În stele”, se amuză Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu „i-a găsit” iubită lui Andrei Ștefănescu. Ce a spus un concurent despre amica lui

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 16 noiembrie. Iuliana Luciu „i-a salvat” viața lui Liviu Vârciu în platoul emisiunii. Ce s-a întâmplat... Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care „l-a scos” din sărite pe Andrei Ștefănescu cu meseria ei. Ce i-a spus prez...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x