Antena Căutare

Prețul cel bun, 16 noiembrie. Iuliana Luciu „i-a salvat” viața lui Liviu Vârciu în platoul emisiunii. Ce s-a întâmplat

Prezentatorul emisiunii Liviu Vârciu a fost la un pas de a se lovi la Prețul cel bun, însă Iuliana Luciu l-a salvat de la acest lucru și a ținut să-i mulțumească.

Prețul cel bun, 16 noiembrie. Iuliana Luciu „i-a salvat” viața lui Liviu Vârciu în platoul emisiunii. Ce s-a întâmplat

Antena 1

Liviu Vârciu a avut un moment de neatenție la Prețul cel bun, 16 noiembrie, când a fost invitat în platoul emisiunii. Acesta nu a fost atent la paravanul care se apropia de podea, atunci când el a trecut pe lângă acesta, dar norocul lui a fost că Iuliana Luciu a fost mai vigilentă și l-a tras repede de sub el.

Liviu Vârciu, „salvat” de Iuliana Luciu la Prețul cel bun, 16 noiembrie. Ce i-a spus acesteia

Iuliana Luciu a avut grijă de Liviu Vârciu la Prețul cel bun. Prezentatorul tv nu a fost atent și a fost la un pas de a se lovi din cauza paravanului ce cobora spre podea.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu „i-a găsit” iubită lui Andrei Ștefănescu. Ce a spus un concurent despre amica lui

Acesta a ținut să-i mulțumească Iulinei Luciu că „i-a salvat” viața și că i-a spus despre pericolul în fața căruia ei se puse.

„Vine Liviu Vârciu alături de noi”, l-a anunțat Andrei Ștefănescu pe Liviu Vârciu în platoul emisiunii Prețul cel bun, 16 noiembrie.

Și Livu Vârciu a ținut să-i spună ceva Iulianei, în semn de mulțumire. „Mi-ai salvat viața”, i-a spus el Iulianei Luciu, după ce aceasta l-a tras de sub paravanul în coborâre.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. „De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?”Motivul pentru care Liviu Vârciu i-a spus asta unui concurent

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu, surprins total de o concurentă: „Nu se mai bucură românul la 1000 de lei”

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 16 noiembrie. Cu ce obiect nu vrea această concurentă să plece în vacanță. Andrei Ștefănescu nu se aștep... Prețul cel bun, 16 noiembrie. Concurenta care-i spune ui Liviu Vârciu „ghicește-mi vârsta dacă ești la Prețul cel bun”...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x