Antena Căutare

Prețul cel bun, 18 februarie 2022. Cu ce se ocupa această concurentă. Sacrificiul inedit pe care-l face pentru oameni

O concurentă de la Prețul cel bun, 18 februarie 2022, a uimit pe toată lumea cu ocupația pe care aceasta o are. Prezentatorii tv au fost uimiți să afle ce face în timpul liber.

Prețul cel bun, 18 februarie 2022. Cu ce se ocupa această concurentă. Sacrificiul inedit pe care-l face pentru oameni Galerie
Prețul cel bun, 18 februarie 2022. Cu ce se ocupa această concurentă. Sacrificiul inedit pe care-l face pentru oameni | Antena 1

Una dintre concurentele de astăzi de la Prețul cel bun, 18 februarie 2022, a reușit să îi ia prin surprindere pe cei doi prezentatori tv ai emisiunii. Este studentă la medicină, dar în timpul liber, Raluca este voluntar pe ambulanță.

Concurenta Raluca de la Prețul cel bun, 18 februarie 2022, care a surprins pe toată lumea cu meseria ei

Iată că, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au avut frumoasa surpriză de la o concurentă care în timpul liber este voluntar pe ambulanță.

Citește și: Prețul cel bun, 17 februarie 2022. Motivul bizar pentru care această concurentă a venit la emisiune. Ce meserie a avut Elena

„Ultimul concruent din cei patru care vin la bătălie. O invităm pe Raluca Tănasă. Raluca, te-am urmărit și râdeai cu toată fața. Ești fanul emisiunii?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Da, mereu mă binedispune când mă uit”, răspunde concurenta.

„Ai nimerit vreun preț?”, mai întreabă Andrei Ștefănescu. „Da. Încă sunt studentă la Medicină. Vreau o vacanță de la emisiune, singură, cu prietenii, nu contează”, mai spune ea, înainte de a câștiga licitația.

„Am auzit lucruri frumoase despre tine, studentă la medicină”, spune Liviu Vârciu. „În anul 5, mai am puțin și termin. Ce e frumos nu e greu niciodată. În timpul liber fac și volunt„ariat pe ambulanță, au avut nevoie de studenți”, mai spune ea.

„Tu faci un lucru foarte frumos și lăudabil. Ce ieși după facultate?”, mai întreabă Liviu Vârciu. „Eu vreau dermatologie, dar să vedem, că e în funcție de notă”, spune ea.

Citește și: Prețul cel bun, 16 februarie 2022. Meseria inedită pe care a avut-o acest concurent. Ce i-a spus Liviu Vârciu când a auzit

„E grea facultatea? Matias dacă vrea”, întreabă prezentatorul tv. „E grea, da”, spune ea.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun (The Price is Right) este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 17 februarie 2022. Motivul bizar pentru care această concurentă a venit la emisiune. Ce meserie a avut E... Cum s-au distrat concurenții de la Prețul cel bun în vacanțele pe care le-au câștigat în emisiune. Imagini de senzație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x