Antena Căutare

Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Liviu Vârciu a avut parte de un incident în timp ce folosea o râșniță. Ce s-a întâmplat

Liviu Vârciu a avut parte de un incident în platoul Prețul cel bun, atunci când a încercat să folosească o râșnită. La scurt timp, a complimentat-o pe o doamnă cochetă, care a și câștigat un computer performant.

liviu varciu alaturi de o doamna imbracata in rosu la pretul cel bun Galerie
Liviu Vârciu a avut parte de un incident în platoul Prețul cel bun, atunci când a încercat să folosească o râșnită. La scurt timp, a complimentat-o pe o doamnă cochetă, care a și câștigat un computer performant | Antena 1

Liviu Vârciu a început să cânte ”Lady in red”, însă doamna Viorica prefera alt stil. ”Bunica bate toba”, a spus ea. După ce au schimbat câteva replici, prezentatorul Prețul cel bun a mers lângă râșnița care făcea obiectul licitației.

Liviu Vârciu, incident în platoul Prețul cel bun

În timp ce Andrei Ștefănescu prezenta produsul, Liviu Vârciu a vrut să arate cum se folosește. A fost un eșec căci a dezmembrat obiectul și sarea s-a împrăștiat peste tot.

”Gogule, am vărsat sarea. Ne certăm.”, a zis prezentatorul și s-a închinat. Nici vorba de vreun conflict și doamna Viorica a reușit să câștige licitația.

Citește și: Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Maria Boghiu l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să afirme că i-a ”oprit circulația”

Ce a câștigat doamna Viorica la Prețul cel bun

Anișoara a crezut că prețul cel bun pentru produs este 45 de lei. Petru a spus 35. A urmat Diana care a licitat 50. Ultima, doamna Viorica, s-a apropiat cel mai mult de suma bună: 80.

129 este prețul cel bun al râșniței prezentate. ”Să nu îmi spui că am și câștigat”, s-a grăbit concurenta să spună. Ajunsă la următoarea etapă, doamna Viorica a primit mai multe complimente de la Liviu Vârciu. ”Foarte frumos v-ați făcut la păr”, a zis el. ”Mă bucur că mă placi”, a replicat ea.

”La pensia mea, crezi că-mi permit să merg la coafor? Am una mică, după buget, coane Fănică. 1400. Mie nu-mi ajunge.”, a mai spus concurenta.

La finalul concursului, a câștigat un calculator.

Citește și: Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Alexandra Drăgănel nu a câștigat vacanța în Mexic. Ce i-a zis Liviu Vârciu soțului ei

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Alexandra Drăgănel nu a câștigat vacanța în Mexic. Ce i-a zis Liviu Vârciu soțului ei... Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Petru i-a tachinat pe Vârciu și Andrei Ștefănescu, după ce i-a impresionat cu reușite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x