Antena Căutare

Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Petru i-a tachinat pe Vârciu și Andrei Ștefănescu, după ce i-a impresionat cu reușitele lui

Petru, care lucrează la un post de radio, a participat la ediția 57 a show-ului quiz Prețul cel bun de la Antena 1.

Petru, care lucrează la un post de radio, a participat la ediția 57 a show-ului quiz Prețul cel bun de la Antena 1

Antena 1

Petru a câștigat licitația după ce a spus o sumă apropiată de prețul cel bun al unui cântar de bucătărie. Tânărul concurent s-a bucurat foarte tare de reușită și, după ce și-a prezentat gașca, Liviu Vârciu a remarcat că are o voce tocmai potrivită pentru radio.

”Sunt student în Cluj Napoca la Comunicare și Relații Publice. Ai zice ceva de voce de radio, ei bine mai cochetez puțin cu radio. Fac acolo ceva de viitor, sper eu. Acum prezint, fac matinale, aduc oameni faini, pun muzică faină și creez starea aia de bine, de condus.”, a povestit el.

Petru a mai adăugat că s-a numărat printre primii 3 elevi pe țară care și-au adus aportul, în anii de liceu, la îmbunătățirea sistemului educațional.

Citește și: Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Alexandra Drăgănel l-a intrigat pe Liviu Vârciu. De ce i-a spus ”De aia ești singură”

Ce a câștigat Petru la Prețul cel bun

Petru a jucat Pumnul Norocos. Pentru a avea mai multe șanse, a trebuit să spună dacă prețul afișat în dreptul celor patru produse este mai mic sau mai mare decât cel bun. Concurentul a știut doar de trei ori, așa că a primit trei șanse la Pumnul Norocos.

Prima lovitură i-a adus 2500 de lei și el a decis să păstreze acest premiu. Și-a explicat decizia cu ajutorul bancnotei uriașe, care avea chipul lui Liviu Vârciu și pe cel al coprezentatorului Andrei Ștefănescu. El a remarcat faptul că par palizi, așa că a păstrat suma respectivă.

Spre ghinionul lui căci ultimul premiu era în valoare de 3000 de lei.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Maria Boghiu l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să afirme că i-a ”oprit circulația”

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Liviu Vârciu a avut parte de un incident în timp ce folosea o râșniță. Ce s-a întâmpl... Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Diana, campioană la scrimă, a câștigat o mulțime de premii...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x