Antena Căutare

Prețul cel bun, 25 februarie 2022. „Obiceiul bizar” pe care îl are Liviu Vârciu când merge la pescuit. Ce a povestit

Liviu Vârciu a vorbit în ediția 20 a sezonului 2 din Prețul cel bun despre cel mai neobișnuit lucru pe care îl face atunci când merge la pescuit. Momentul a fost unul de-a dreptul savuros, iar prezentatorul TV a reușit să aducă zâmbetul pe fețele telespectatorilor cu glumele sale.

liviu-vârciu-andrei-ștefănescu-prețul-cel-bun Galerie
Liviu Vârciu a vorbit în ediția 20 a sezonului 2 din Prețul cel bun despre cel mai neobișnuit lucru pe care îl face atunci când merge la pescuit. | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut senzație și de data aceasta cu aparițiile lor în platoul Prețul cel bun. Cei doi prezentatori au venit cu glume neașteptate, schimburi de replici savuroase și povești senzaționale.

La scurt timp de la prima licitație a acestei seri, Liviu Vârciu a intrat într-o discuție surprinzătoare cu Niculina. Concurenta a reușit să ghicească prețul cel bun al unei pisici de pluș, lucru care a dus-o la următorul joc.

Întrebată despre pasiunile sale, aceasta a dezvăluit, fără ezitare, că îi place să meargă la pescuit și pe stadion alături de soțul său. Publicul și prezentatorii TV au rămas surprinși de mărturisirile sale.

„Pescuiesc, merg pe stadion cu soțul meu, care este rapidist. Mă duc de plăcere. Te naști cu dorința și plăcerea de a merge la meci.”, a spus ea.

Citește și: Prețul cel bun, 22 februarie 2022. Nicoleta l-a impresionat pe Liviu Vârciu cu tatuajul său. Cum a reacționat prezentatorul TV

„Și la pește tot de plăcere vă duceți?”, a mai întrebat-o Liviu Vârciu.

„Absolut, să vezi cum pun râma”, a mai răspuns Niculina.

Ce a spus Liviu Vârciu despre cel mai ascuns „obicei” al său

Dezvăluirile concurentei l-au făcut pe Liviu Vârciu să vorbească despre cel mai ascuns „obicei” al său. Prezentatorul TV a povestit în glumă ce face el la pescuit.

„Dacă îmi spui că ai ținut râma în gură, pe mine nu mă mai pupi toată viața ta. Dacă ai ținut râmă în gură, Liviu! Și mi-ai ascuns lucrul ăsta atâta timp...”, a spus Andrei Ștefănescu, vizibil amuzat de ceea ce a spus colegul său de platou.

Citește și: Prețul cel bun, 23 februarie 2022. Ecaterina, motivul pentru care îl place mai mult pe Andrei Ștefănescu. Ce a spus Liviu Vârciu

Publicul a izbucnit imediat în hohote de râs și a savurat cu plăcere momentul amuzant. Într-un final, Liviu Vârciu a mărturisit că a fost doar o glumă, lucru care l-a liniști pe Andrei Ștefănescu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 24 februarie 2022. Corina a avut parte de un moment amuzant când a dezvăluit că este divorțată. Ce s-a î... Prețul cel bun, 28 februarie 2022. Concurentul care se pare că are un nume predestinat pentru a câștiga. Ce nume rar are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x