Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 februarie 2022. Corina a avut parte de un moment amuzant când a dezvăluit că este divorțată. Ce s-a întâmplat

În ediția 19 a sezonului 2 din Prețul cel bun, Corina a avut parte de un moment de-a dreptul savuroas. Concurenta a dezvăluit că este divorțată, iar gestul lui Liviu Vâciu a amuzat copios publicul.

liviu-vârciu-corina-concurentă-prețul-cel-bun Galerie
În ediția 19 a sezonului 2 din Prețul cel bun, Corina a avut parte de un moment de-a dreptul savuroas. | Antena 1

Prețul cel bun a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor cu o nouă ediție plină de surprize, concurenți curajoși și premii pe măsura așteptărilor.

Ediția 19 a show-ului de divertisment a început cum nu se putea mai bine pentru participanții chemați de Andrei Ștefănescu la pupitru. Distracția și energia pozitivă au fost principalele elemente care au definit atmosfera din această seara.

De asemenea, momentele amuzante nu au întârziat să apară în platoul Prețul cel bun. De data aceasta, Liviu Vârciu a apelat la un gest neașteptat când a aflat că una dintre concurentele show-ului este divorțată.

Corina, surprinsă de reacția lui Liviu Vârciu în ediția 19 a sezonului 2 din Prețul cel bun

Corina se numără printre concurentele norocoase ale emisiunii Prețul cel bun. Aceasta a reușit să câștige cea de-a doua licitație după ce s-a alăturat colegilor săi de la pupitru, semn că norocul i-a surâs imediat.

Invitată de Liviu Vârciu pe scenă, participanta a făcut dezvăluiri importante despre viața personală și locul de muncă.

„Meseria de polițist este una grea, dar frumoasă. (...) Sunt divorțată...”, a spus ea.

Citește și: Prețul cel bun, 23 februarie 2022. Ecaterina, motivul pentru care îl place mai mult pe Andrei Ștefănescu. Ce a spus Liviu Vârciu

Prezentatorul TV a început să cânte atunci când a auzit că frumoasa concurentă este divorțată, momentul fiind unul de-a dreptul savuros. Publicul s-a amuzat copios și a oferit o avalanșă de aplauze.

„Felicitări, doamnă! Noi nu susținem divorțul. (...) După cum îl vedeți și pe Andrei aici de față, e viață și după divorț, asta voiam să zic”, a mărturisit Liviu Vârciu, vizibil amuzat de gestul său.

„Da, ne bucurăm de moment”, l-a completat Andrei Ștefănescu cu zâmbetul pe buze.

Corina nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat dreptate prezentatorului TV: „Clar!”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 22 februarie 2022. Nicoleta l-a impresionat pe Liviu Vârciu cu tatuajul său. Cum a reacționat prezentatorul TV

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 23 februarie 2022. Ecaterina, motivul pentru care îl place mai mult pe Andrei Ștefănescu. Ce a spus Livi... Prețul cel bun, 25 februarie 2022. „Obiceiul bizar” pe care îl are Liviu Vârciu când merge la pescuit. Ce a povestit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x