Antena Căutare

Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. Domnul Lucian a venit mai hotărât ca niciodată să câștige. Ce detaliu a observat Liviu Vârciu

Cea de-a doua licitație din data de 27 septembrie de la Prețul cel Bun a fost câștigată de domnul Lucian, care a reușit să ghicească prețul unui joc de fotbal de masă.

Cea de-a doua licitație din data de 27 septembrie de la Prețul cel Bun a fost câștigată de domnul Lucian, care a reușit să ghicească prețul unui joc de fotbal de masă.

Antena 1

Domnul Lucian a venit la Prețul cel Bun pentru a avea parte de o experiență nouă și pentru a se distra. Bărbatul a mai participat și la alte jocuri de genul acesta, iar acum a venit să își încerce din nou norocul.

"Îmi place distracția!", a dezvăluit concurentul.

Domnul Lucian a venit mai pregătit ca niciodată să câștige premiul cel mare din această ediție. Acesta a impresionat cu energia lui pozitivă și ambiția, însă un detaliu nu a putut să treacă neobservat de Liviu Vârciu, sandalele acestuia.

Cum a reacționat Liviu Vârciu când l-a văzut pe domnul Lucian în sandale

Ținuta bărbatului nu a putut să treacă cu vederea de privirea aprigă a lui Liviu Vârciu. Prezentatorul TV a oferit câteva replici savuroase despre ținuta concurentului, însă domnul Lucian l-a surprins cu glumele sale despre soția care îl așteaptă acasă.

"Soția este acasă? Știe că sunteți aici?", l-a întrebat Liviu Vârciu.

"Eu sunt fugit de acasă acum!", i-a răspuns domnul Lucian cu zâmbetul pe buze.

"Observ după cum ați plecat în sandale. Adică eu cred că ați plec după altceva, nu ați plecat la Prețul cel Bun!", a mai adăugat prezentatorul TV, iar replica concurentului a stârnit hohote de râs în public.

Citește și: Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Melinda Cutur, fostă concurentă la Chefi la cuțite a ghicit suma exactă la licitație

"Am dat-o cotită așa și am ieșit și eu!", a zis concurentul.

"Mă gândeam la povestea aia, Liviu. Poate au mai fost bărbați care au plecat să ia pâine și au venit după 20 de ani, știi? Așa și domnul, poate câștigă și nu mai vine", a mărturisit și Andrei Ștefănescu.

"Să nu fie plecat din `98!", l-a mai completat Liviu Vârciu.

Veselia celor doi și glumele au reușit să binedispună telespectatorii, dar și publicul. Totodată, cei care i-au urmărit nu li-au mai putut lua ochii de la ei, iar zâmbetul a fost mereu prezent pe chipul lor.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 24 septembrie 2021. Mihaela este avocată și a vorbit despre divorțuri cu Andrei Ștefănescu: „Mi-ați urat de bine”

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. Liviu Vârciu a jonglat cu ouă în platou. Prezentatorul TV a făcut show cu momentul s... Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. George a atras toate privirile doamnelor din platou. Cum a reacționat Liviu Vârciu...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x