Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 septembrie 2021. Mihaela este avocată și a vorbit despre divorțuri cu Andrei Ștefănescu: „Mi-ați urat de bine”

Mihaela a câștigat prima licitație din ediția 15 de la Prețul cel bun, așa că a mers în etapa următoare, dar nu înainte de a sta de vorbă cu Liviu Vârciu.

mihaela-pretul-cel-bun-liviu-varciu-andrei-stefanescu Galerie
Mihaela a câștigat un aragaz la Prețul cel bun | Antena 1

Liviu Vârciu a fost curios să afle cu ce se ocupă Mihaela, iar concurenta ea mărturisit că este avocat și lucrează pentru procesele de divorț. Auzind asta, Liviu Vârciu a făcut o glumă despre colegul său, spunând că a avut nevoie și Andrei Ștefănescu.

„O mai avea nevoie și altă dată”, a spus concurenta, replică ce i-a amuzat pe prezentatori.

„Mulțumesc, mi-ați urat de bine. Nu-i rău”, a răspuns Andrei Ștefănescu râzând.

„Doamna ți-a urat și-altădată”, a glumit Liviu Vârciu cu Andrei Ștefănescu.

„Așa trăim și noi. Dacă stă lumea căsătorită până la adânci bătrânețe noi ce facem? ” a spus concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Melinda Cutur, fostă concurentă la Chefi la cuțite a ghicit suma exactă la licitație

Mihaela a câștigat un aragaz în ediția 15 de Prețul cel bun

Concurenta a participat la jocul „ieftin-scump!”, reușind să câștige un aragaz, după ce a ghicit cele mai scumpe trei produse pe care le avea în față.

Astfel, cele mai scumpe produse au fost, balsamul de rufe, uleiul și pastilele, iar cele mai ieftine caietul, sosul de soia și zaharul brun.

Citește și: Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Iany i-a uimit pe toți cu apariția sa nonconformistă: „Te-ai asortat cu Iuliana Luciu”

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 24 septembrie 2021. Lucreției nu i-a venit să creadă când Andrei Ștefănescu i-a rostit numele: „Îmi face... Prețul cel bun, 24 septembrie 2021. Tudor a câștigat un premiu „mai mare decât Andrei Ștefănescu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x