Antena Căutare

Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. Liviu Vârciu a jonglat cu ouă în platou. Prezentatorul TV a făcut show cu momentul său

În ediția din 27 septembrie de la Prețul cel Bun, Liviu Vârciu a surprins pe toată lumea cu un moment unic și spectaculos. Prezentatorul TV a jonglat cu ouă, iar ce a urmat după a stârnit hohote de râs.

liviu-vârciu-jonglat-ouă Galerie
În ediția din 27 septembrie de la Prețul cel Bun, Liviu Vârciu a surprins pe toată lumea cu un moment unic și spectaculos. Prezentatorul TV a jonglat cu ouă, iar ce a urmat după a stârnit hohote de râs. | Antena 1

Liviu Vârciu a reușit să facă show și în ediția de pe 27 septembrie 2021 a show-ului Prețul cel Bun. Prezentatorul TV și-a făcut o intrare de-a dreptul spectaculoasă, însă ce a urmat după a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Gazda emisiunii a prezentat prima licitație din această seară, iar apoi a urmat un moment de-a dreptul savuros. Liviu Vârciu a ținut neapărat să jongleze cu ouăle care se aflau în fierbător, însă lucrurile nu au funcționat așa cum se aștepta el.

Liviu Vârciu a jonglat cu ouă și a amuzat publicul

Înainte de a oferi prețul cel bun pentru fierbătorul de ouă, Liviu Vârciu s-a decis să surprinsă telespectatorii și invitații cu un număr de "acrobație". Prezentatorul TV a jonglat cu două ouă, iar momentul a fost unul de-a dreptul spectaculos.

"Vreau să încerc și cu două!", a spus el.

Citește și: Prețul cel bun, 24 septembrie 2021. Tudor a câștigat un premiu „mai mare decât Andrei Ștefănescu”

După ce a arătat tuturor abilitățile sale de acrobat, Liviu Vârciu s-a decis să îi arunce un ou lui Matias Alexandro, care nu l-a putut prinde și l-a scăpa pe jos. Publicul și concurenții s-au amuzat copios pe seama evenimentului.

"Mă face de răs pe unde mergem! Nu se poate așa ceva", a mai spus prezentatorul TV, vizibil amuzat de situație.

Momentul celor doi a adus foarte multe zâmbete pe fețele oamenilor. Totodată, chiar și Liviu Vârciu și Matias Alexandro au râs acrobațiile lor.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 24 septembrie 2021. Mihaela este avocată și a vorbit despre divorțuri cu Andrei Ștefănescu: „Mi-ați urat de bine”

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 24 septembrie 2021. Tudor a câștigat un premiu „mai mare decât Andrei Ștefănescu”... Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. Domnul Lucian a venit mai hotărât ca niciodată să câștige. Ce detaliu a observat Liv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x