Antena Căutare

Prețul cel bun, 28 septembrie 2021. De ce cumpără Liviu Vârciu mereu flori pentru a le duce acasă. Ce și-a amintit la o licitație

Ediția 17 din Prețul cel bun aduce cu ea premii uriașe pentru concurenți și momente de-a dreptul savuroase. Liviu Vârciu a reușit să amuze pe toată lumea de data aceasta cu câteva dezvăluiri despre viața de familie cu iubita lui.

liviu-vârciu-anda-călin-trei-ipostaze-diferite Galerie
Ediția 17 din Prețul cel bun aduce cu ea premii uriașe pentru concurenți și momente de-a dreptul savuroase. Liviu Vârciu a reușit să amuze pe toată lumea de data aceasta cu câteva dezvăluiri despre viața de familie cu iubita lui. | Antena 1/ Instagram

Ediția de Prețul cel Bun din 28 septembrie a început cu veselie și energie pozitivă. Andrei Ștefănescu a fost cel care a nominalizat primii patru concurenți care au avut ocazia să ghicească prețul cel bun al produsului din prima licitație.

La cea de-a doua licitație, Liviu Vârciu și-a adus aminte de motivul pentru care cumpără foarte des plante și le duce acasă. Prezentatorul TV a oferit câteva informații savuroase despre lucrul pe care uită să-l facă iubita lui.

De ce cumpără Liviu Vârciu des flori pentru a le duce acasă

Gazda emisiunii Prețul cel bun a dezvăluit faptul că este un iubitor de plante și că este nevoit să cumpere mai mereu flori și să le ducă acasă. Replicile sale au generat hohote de râs în public, iar toți ochii au fost ațintiți asupra lui.

"Eu sunt iubitor de plante. Îmi cumpăr încontinuu o grămadă de plante pentru că iubita mea nu le udă. Noi le uscăm, după care mai cumpărăm altele, știți? Că de asta mă mănâncă palma draptă și stau acasă!", a dezvăluit Liviu Vârciu cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. George a atras toate privirile doamnelor din platou. Cum a reacționat Liviu Vârciu

Un lucru este cert, planta din cea de-a doua licitație i-a amintit prezentatorul TV de motivul pentru care acesta achiziționează foarte des flori. Deși este un bărbat foarte romantic și își răsfață iubita cu cele mai frumoase gesturi sau cadouri, Liviu Vârciu nu uită să mai cumpere din când în când plante pentru a își decora casa.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. Domnul Lucian a venit mai hotărât ca niciodată să câștige. Ce detaliu a observat Liviu Vârciu

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. George a atras toate privirile doamnelor din platou. Cum a reacționat Liviu Vârciu... Prețul cel bun, 28 septembrie 2021. Ce a făcut Liviu Vârciu cu o mașină de jucărie în platoul emisiunii: "Trebuie s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Ultimele știri
x