Antena Căutare

Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. George a atras toate privirile doamnelor din platou. Cum a reacționat Liviu Vârciu

În ediția de pe 27 septembrie 2021 de la Prețul cel Bun, George a atras toate privirile doamnelor din platou cu fizicul său de invidiat. Liviu Vârciu nu s-a putut abține și a reacționat imediat.

liviu-vârciu-concurente-prețul-cel-bun Galerie
În ediția de pe 27 septembrie 2021 de la Prețul cel Bun, George a atras toate privirile doamnelor din platou cu fizicul său de invidiat. Liviu Vârciu nu s-a putut abține și a reacționat imediat. | Antena 1

George a fost următorul concurent care a pășit în platoul emisiunii Prețul cel Bun. Tânărul a surprins pe toată lumea cu aspectul său fizic și felul carismatic, iar doamnele nu și-au mai putut lua ochii de la el.

Concurentul a venit mai pregătit ca niciodată să câștige toate premiile din cadrul show-ului sau măcar un electrocasnic. Încă ce când a pășit la pupitru, concurentele l-au privit atent și în amănunt, iar reacția lui Liviu Vârciu a fost una de-a dreptul savuroasă.

Ce a spus Liviu Vârciu când a văzut că George a atras toate privirile doamnelor din platou

Liviu Vârciu nu s-a putut abține prea mult când a văzut că bărbatul a reușit să acapareze toate privirile. George a fost primit și cu aplauze furtunoase, care l-au uimit pe prezentatorul emisiunii.

"Doamnele te iubesc maxim!", i-a spus gaza Prețul cel bun.

George i-a oferit un răspuns direct și amuzant: "Știu!"

Citește și: Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Ce au în comun Liviu Vârciu și concurentul Dan Boldea

"Nu am văzut în viața mea așa privire din "dragoste"! Corina s-a uitat, nu chiar frumos, sincer, însă doamna Maria cu atâta dragoste s-a uitat la George. Nu știu, ca și cum v-a furat Crăciunul, știți Grinch? V-a furat ceva", a mai completat Liviu Vârciu.

Replicile savuroase ale prezentatorului TV au amuzat copios publicul, care nu s-a mai putut opri din râs. De asemenea, chipul rușinos al lui Goerge nu a putut să treacă neobservat, mai ales după ce a ajuns alături de colegii lui la pupitru.

Momentul a fost unul de-a dreptul unic, iar telespectatorii s-au bucurat din plin de glumele pe care Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Elisabeta i-a uimit pe prezentatori cu apariția sa: „Arătați foarte bine”

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. Domnul Lucian a venit mai hotărât ca niciodată să câștige. Ce detaliu a observat Liv... Prețul cel bun, 28 septembrie 2021. De ce cumpără Liviu Vârciu mereu flori pentru a le duce acasă. Ce și-a amintit la o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Ultimele știri
x