Antena Căutare

Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Iuliana Luciu, cu o mască de noapte cu ochi de broască, în emisiune. Reacția lui Liviu Vârciu

Iuliana Luciu l-a surprins pe Liviu Vârciu cu o mască de noapte cu ochi de broască care a fost pus ca prim obiect de licitație. Cum a reacționat prezentatorul tv când a văzut-o în emisiune.

Iuliana Luciu, cu o mască de noapte cu ochi de broască, la Prețul cel bun Galerie
Iuliana Luciu, cu o mască de noapte cu ochi de broască, la Prețul cel bun | Antena 1

Iuliana Luciu l-a surprins complet pe Liviu Vârciu când acesta i-a cerut să-și pună și ea masca de noapte în formă de broască pe care aceștia au propus-o pentru a fi primul obiect de licitație. Nu a ezitat și i-a arătat prezentatorului cât de bine îi stă.

Iuliana Luciu, cu o mască de noapte în formă de broască, la Prețul cel bun, 4 octombrie

Iuliana Luciu a adus primul obiect pentru licitație și a fost vorba despre o mască de noapte în formă de broască, iar acest lucru a fost un motiv de discuție între ea și Liviu Vârciu, care i-a cerut să o probeze.

Deși în primă fază nu prea a vrut, Iuliana i-a făcut plăcerea și și-a pus-o peste ochi. Însă i-a stat perfect, iar Liviu a complimentat-o.

„Veniți la casting să vă înscrieți. Să fie ale voaste premiile noastre care sunt foarte multe. Să începem cu o licitație. Vă spune Andrei despre ce este vorba”, începe Liviu Vârciu prezentările.

Citește și: Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Andrei Ștefănescu l-a provocat pe Liviu Vârciu la un meci de ping-pong. Cine a trișat

„Haideți să vă spun. O broscuță curioasă care vă ajută să dormiți și ziua. Lumina nu e o problemă pentru că masca aceasta face minuni, o măscuță atât pentru zi, cât și pentru noapte”, spune Andrei Ștefănescu despre produsul respectiv.

Prezentatorul tv o roagă pe Iuliana Luciu să-și așeze peste ochi masca de noapte cu ochi de broască, iar co-prezentatoarea emisiunii se conformează.

„Fă-o pentru mine. Te rog eu. Te culci cu așa ceva, și te trezești lângă așa ceva. Nu e chiar... ”, exclamă Liviu Vârciu, după ce Iuliana Luciu acceptă să-și pună respectiva mască peste ochi, pentru bucuria lui.

Citește și: Prețul cel bun, 28 septembrie 2021. Laura l-a făcut pe Liviu Vârciu să scape microfonul din mână. Ce i-a spus concurenta

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 27 septembrie 2021. Domnul Lucian a venit mai hotărât ca niciodată să câștige. Ce detaliu a observat Liviu Vârciu

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 1 octombrie 2021. Laurențiu a vorbit despre meseria lui de militar. Ce i-a impresionat pe cei doi prezen... Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Liviu Vârciu, surprins complet de un concurent care a venit cu o căciulă cu cap, de ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x