Antena Căutare

Prețul cel bun, 6 aprilie 2022. Concurenta care a stârnit un dialog savuros între Liviu și Andrei: "Cred că m-am îndrăgostit"

În ediția de miercuri de la „Preţul cel bun”, din 6 martie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au făcut cunoștință cu o tânără pe nume Maria, crescută în Canada. Bruneta carismatică a provocat un dialog savuros.

colaj de fotografii cu maria de la pretul cel bun in rochie roz magenta andrei stefanescu in sacou albastru si livi varciu i sacou potocaliu Galerie
Maria, concurenta care a stârnit un dialog savuros între Liviu și Andrei: "Cred că m-am îndrăgostit" | Antena 1/ Prețul cel bun

Andrei Ștefănescu a invitat-o în arena premiilor pe Maria, o tânără absolventă de medicină, de origine română, crescută în Canada. Acesta a venit la Prețul cel bun pentru a-și arăta priceperea și din dorința de a câștiga mai multe mașini.

Accentul său i-a surprins pe cei doi prezentatori TV, care nu s-au putut abține și au încercat să vorbească și ei la fel. Dialogul dintr ei a amuzat pe toată lumea din platou.

Maria a surprins miercuri la Prețul cel bun cu accentul și dezvăluirile sale. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dialog amuzant

Maria a absolvit facultatea de Medicină, de aceea a revenit în România și este pregătită să intre pe segmentul chirurgiei estetice. Auzind acest lucru, Andrei Ștefănescu a felicitat-o și i-a făcut numeroase complimente, însă de pe buzele sale nu a lipsit întrebarea: “Ești măritată, ai iubit?”.

Bruneta i-a răspuns prezentatorului că este singură, moment în care Andrei Ștefănescu a început să cânte: “Cred că m-am îndrăgostit, cred că da, da, da!”, în pași de dans, stârnind hohote de râs în sală.

Citește și: Prețul cel bun, 5 aprilie 2022. Concurenta care i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa: “Să-i lăsăm numărul nostru de telefon”

Liviu Vârciu a ținut să-l trag de mânecă “Liniștește-te!”, amuzat și el de situație. Discuția a continuat în același fel, dar cu accent canadian din partea celor doi prezentatori. Urmărește videoclipul de mai sus pentru a te bucura de întregul moment.

Citește și: Prețul cel bun, 4 aprilie 2022. Motivul pentru care Liviu Vârciu nu a practitc o pasiune mai veche. “Îți dau cu microfonul în cap”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 1 aprilie 2022. Meseria pe care această concurentă o are a surprins pe toată lumea. Ce a zis Andrei

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 31 martie 2022. Numele special al concurentului le-a atras atenția tuturor. "L-am nenorocit”. Ce a dezvăluit

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 5 aprilie 2022. Concurenta care i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa: “Să-i lăsăm numărul nostru d... Prețul cel bun, 7 aprilie 2022. Concurentul care l-a surprins pe Liviu Vârciu cu meseria sa: "Ce nevoie am de tine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x