Antena Căutare

Prețul cel bun, 7 aprilie 2022. Concurentul care l-a surprins pe Liviu Vârciu cu meseria sa: "Ce nevoie am de tine!"

În ediția de joi de la „Preţul cel bun”, din 7 aprilie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au fost curioși să afle mai multe detalii despre meseria lui Dragoș. Liviu Vârciu a mărturisit că are nevoie de un om ca el pentru a-și rezolva problemele.

Prețul cel bun, 7 aprilie 2022. Concurentul care l-a surprins pe Liviu Vârciu cu meseria sa: "Ce nevoie am de tine!" Galerie
Prețul cel bun, 7 aprilie 2022. Concurentul care l-a surprins pe Liviu Vârciu cu meseria sa: "Ce nevoie am de tine!" | Antena 1/ Prețul Cel Bun

În a 49-a ediție de la „Preţul cel bun”, concurentul Dragoș au fost ales din public de către Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu pentru a participa la joc.

Înainte de fiecare joc, concurenții trebuie să liciteze pentru prețul cel bun al unui produs, dar nu mai mare de prețul real al obiectului, însă nu înainte de a povesti puțin cu prezentatorii Tv.

Dragoș a atras atenția cu meseria sa. Liviu Vârciu i-a mărturisit că are nevoie de o persoană ca el

Înainte de a trece la munca de a ghici prețurile corecte, prezentatorii Tv vor să afle poveștile celor din fața lor.

Dragoș s-a prezentat și a spsus tutror că este kinetoterapeut, lucru care a atras atenția imediat. Mai mult, acesta este pe timpul iernii instructor de ski. Atunci când nu este iarnă și, practic, pârtiile de ski sunt închis, domnul Dragoș oferă ședințe de kinetoterapie.

Citește și: Prețul cel bun, 6 aprilie 2022. Concurenta care a stârnit un dialog savuros între Liviu și Andrei: "Cred că m-am îndrăgostit"

Ajuns în fața lui Liviu Vârciu, după ce s-a apropiat cel mai mult de prețul corect al șamponului pentru barbă, acesta a mai povestit puțin despre jobul său, moment în care Liviu i-a mărturisit acestuia că are mare nevoie de el.

Acesta a dat de înțeles că se confruntă cu câteva probleme ce pot fi rezolvate cu ajutorul unui kinetoterapeut.

Citește și: Prețul cel bun, 5 aprilie 2022. Concurenta care i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa: “Să-i lăsăm numărul nostru de telefon”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 4 aprilie 2022. Motivul pentru care Liviu Vârciu nu a practitc o pasiune mai veche. “Îți dau cu microfonul în cap”

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 6 aprilie 2022. Concurenta care a stârnit un dialog savuros între Liviu și Andrei: "Cred că m-am în... Prețul cel bun, 8 aprilie 2022. Andrei Ștefănescu a mărturisit ce ar fi vrut să devină, dacă nu intra în televiziune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x