Antena Căutare

Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Georgian a avut parte de un incident neașteptat în platou. Cum a reușit să amuze publicul

Georgian a fost cel care a ghicit prețul cel bun pentru un pickup, iar norocul se pare că i-a surâs și în cea de-a doua etapă a competiției.

Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu și Georgian Galerie
Georgian a fost cel care a ghicit prețul cel bun pentru un pickup, iar norocul se pare că i-a surâs și în cea de-a doua etapă a competiți | Antena 1

Georgian este primul concurent din ediția a doua a show-ului Prețul cel bun care a ghicit prima licitație. Concurentul a dezvăluit că lucrează în vânzări și că are o experiență vastă în acest domeniu datorită soției sale.

"Am o soție care cheltuie mult", a spus Georgian vizibil amuzat și cu zâmbetul pe buze, iar replica lui Liviu Vârciu nu a întârziat să apară.

"Asta este foarte important, nu doar tu ai o soție care cheltuie foarte mult. Suntem foarte mulți în secta asta.", a spus prezentatorul TV în glumă.

Citește și: Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, apariție spectaculoasă. Cum și-au făcut intrarea în platou

După câteva replici savuroase, concurentul a trecut la următoarea etapă, "cheia magică", unde are posibilitatea să câștige un televizor smart, o geantă de piele și un smartphone. Tot ce trebuie să facă este să ghicească prețul cel bun a două produse pentru a intra în posesia a două chei ce îi vor deschide lacătul spre premii.

Georgian a avut de ghicit prețul cel bun al unui mixere de bucătărie și al unui epilator facial. Concurentul a reușit să spună corect prețul unui singur produs și a primit o cheie, însă Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au mai oferit două pentru a avea mai multe șanse la cele trei premii.

De ce incident a avut parte Georgian în platoul Prețul cel bun

După ce a intrat în posesia celor trei chei, Georgian a încercat să deschidă lacătele care dus spre premiile cele mari. Prima cheie l-a ajutat să câștige televizorul smart, însă incidentul neașteptat s-a produs la cea de-a doua cheie. Acesta a reușit să o rupă în lacăt, iar momentul a fost unul de-a dreptul savuros.

"Ce, ai rupt-o?", a spus Liviu Vârciu, vizibil surprins și amuzat.

"Ne-am nenorocit", l-a completat Andrei Ștefănescu cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Mihaela, concurenta pe care Andrei Ștefănescu a luat-o în brațe și nu i-a mai dat drumul

"E ok, mai ai o variantă. Știi ce vreau? să nu îmi distrugi platoul. Lasă că o cheie mai facem noi. Îi tăiem din televizor, nu-i dăm telecomanda.", a mai spus Liviu Vârciu în glumă.

După momentul memorabil, Georgian a folosit și cea de-a treia cheie care i-a deschis lacătul spre geanta din piele.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul T... Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Elena s-a impiedicat, iar Liviu Vârciu s-a oferit să o prindă. Cum a reacționat concu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x