Prețul cel bun, 9 septembrie 2021. Angel a făcut senzație cu "dansul bucuriei". Ce mișcări a învățat Andrei Ștefănescu de la el

Cea de-a patra ediție a quiz show-ului Prețul ce Bun aduce o mulțime de premii și concurenți pregătiți să le căștige, printre aceștia se numără și Angel. Concurentul a făcut un moment de-a dreptul savuros.

Cea de-a patra ediție a quiz show-ului Prețul ce Bun aduce o mulțime de premii și concurenți pregătiți să le căștige, printre aceștia se numără și Angel.

Antena 1

Cel de-al doilea concurent nominalizat de Andrei Ștefănescu a fost Angel. Concurentul s-a bucurat foarte de tare că a fost chemat în competiție și nu a ezitat să le arate telespectatorilor "dansul bucuriei". Înainte de se alătura colegilor săi, bărbatul nu a ezitat să își sărute soția pentru a avea noroc mai departe.

"Nu, că îmi place", a spus Andrei Ștefănescu surprinse de mișcările pe care le-a făcut Angel, înainte de a-l întreba cum se numește dansul.

"Dansul bucuriei. Mi-aș dori să câștig o vacanță la Amara.", a spus concurentul în glumă, vizibil amuzat.

Citește și: Prețul cel bun, 8 septembrie 2021. Alex Oianu a avut parte de un incident neprevăzut. Ce s-a întâmplat cu concurentul

De asemenea, Andrei Ștefănescu nu a stat prea mult pe gânduri și l-a rugat să îi arate mișcările sale senzaționale: "Îmi place mișcarea, cum făceai?"

Momentul cu cel doi a fost unul de-a dreptul savuros, iar publicul și telespectatorii au urmărit cu mare atenție fiecare mișacare a celor doi. Prezentatorul TV a învățat foarte rapid coregrafia care a ieșit perfect.

Cum a reacționat Liviu Vârciu când a văzut dansul lui Andrei Ștefănescu și al concurentului

Angel a pășit în platou cu multă energie pozitivă și mai pregătit ca niciodată să câștige marele premiu din această seară. Acesta nu a putut să treacă neobservat după ce a impresionat cu dansul său. Mai mult decât atât, Liviu Vârciu a fost foarte surprins de mișcările pe care le-au făcut cei doi.

"Doamne, deci nu. Era o piesă, ce face prețul din om. Știi piesa aia? Uite ce face prețul din om!", a spus Liviu Vârciu cu zâmbetul pe buze și amuzat de dansul bucuriei.

"Bucurie e la maxim acolo la Angel!", a mai adăugat el.

Citește și: Prețul cel bun, 8 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au jucat golf în platou. Cum s-au descurcat prezentatorii TV

Prezentatorul TV a rămas uimit de numele concurentului și i-a oferit un compliment: "Ești o fire angelică"

Citește și
Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Colaj cu Liviu Vârciu și Claudia Radu, la Prețul cel bun
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Mai multe articole

Liviu Vârciu a fost curios să afle dacă acesta este numele său real din buletin, iar replica savuroasă a lui Angel nu a ezitat să apară. "Mersi! Pe buletin, pe persoană fizică, no?", a spus el imitând un personaj foarte cunoscut.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru quiz show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri