Prețul cel bun, 8 septembrie 2021. Alex Oianu a avut parte de un incident neprevăzut. Ce s-a întâmplat cu concurentul

Concurentul care a fost nominalizat pentru ultima licitație din ediția trei a quiz show-ului Prețul cel Bun a fost Alex Oianu. Tânărul a pășit încrezător în platou, însă a avut parte de un incident neprevăzut.

Concurentul care a fost nominalizat pentru ultima licitație din ediția trei a quiz show-ului Prețul cel Bun a fost Alex Oianu.

Antena 1

Cea de-a treia ediție de la Prețul cel Bun îl aduce în centrul atenție pe Alex Oianu. Tânărul a venit pregătit să câștige cele mai mari premii ale show-ului, însă a avut parte de un incident neașteptat încă de când a fost nominalizat.

După ce s-a ocupat locul "norocos" din această seară, concurentul s-a alăturat colegilor săi de competiție într-o avalanșă de aplauze, însă momentul care a atras tuturor atenția a fost atunci când s-a împiedicat. Deși publicul nu a observat acest lucur, tânărul nu a ezitat să dezvăluie faptul că era să cadă.

"Din păcate, locul norocos de acolo s-a luat", i-a spus Liviu Vârciu.

De asemenea, concurenta care și-a mutat locul a ținut să scoată în evidență incidentul lui Alex Oianu. "Ai văzut cu ce viteză a venit spre mine, noroc chior", a spus ea în glumă, vizibil amuzată de cele întâmplate.

Citește și: Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Mihaela, concurenta pe care Andrei Ștefănescu a luat-o în brațe și nu i-a mai dat drumul

"Nu, era să cad. Să îmi rup puțin gâtul pe aici.", a spus tânărul cu zâmbetul pe buze.

"Nu știu ce e cu ea, nu vrea să stea acolo. Da, poate fi norocul, ai dreptate. Schimbi locul, schimbi norocul", a mai completat Liviu Vârciu.

Momentul lui Alex a fost unul de-a dreptul memorabil, iar publicul l-a încurajat cu foarte multe aplauze pentru a câștiga această ediție. De asemenea, prezentatorii TV nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să înceapă ultima licitație din această seară.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru quiz show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Georgian a avut parte de un incident neașteptat în platou. Cum a reușit să amuze publicul

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și
Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Colaj cu Liviu Vârciu și Claudia Radu, la Prețul cel bun
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Mai multe articole

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri