Antena Căutare

Prețul cel bun, 9 septembrie 2021. Iuliana Luciu, detaliul care nu a putut să treacă neobservat. Ce i-a dezvăluit Liviu Vârciu

Iuliana Luciu a făcut senzație și în cea de-a patra ediție a quiz show-ului Prețul cel Bun. Co-prezentatoarea a impresionat cu frumusețea ei, însă un detaliu nu a putut să treacă neobservat de Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu în trei ipostaze diferite, alături de Iuliana Luciu Galerie
Iuliana Luciu a făcut senzație și în cea de-a patra ediție a quiz show-ului Prețul cel Bun. Co-prezentatoarea a impresionat cu frumusețea ei, însă un detaliu nu a putut să treacă neobservat de Liviu Vârciu. | Antena 1

În ediția patru a show-ului Prețul cel Bun, Iuliana Luciu a strălucit într-o ținută impecabilă care i-a scos în evidență atuurile fizice. Vedeta a îmbrăcat o cămașă albă și o pereche de pantaloni scurți care i-au pus în valoare busutul generos, picioarele lungi, bronzul perfect și talia de invidiat.

Co-prezentatoarea emisiunii a apelat la un machiaj discret, o coafură simplă și mai multe bijuterii care s-au potrivit de minune cu outfit-ul său. De asemenea, Iuliana Luciu a asortat cu piesele vestimentare și o pereche de sandale superbe.

Vedeta a făcut senzație cu frumusețea ei, iar publicul a rămas cu gura căscată la fiecare apariție a sa. Cu zâmbetul pe buze și mult optimism, sora Nicoletei Luciu a prezentat fiecare produs pentru care concurenții trebuia să ghicească prețul cel bun.

Citește și: Prețul cel bun, 8 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au jucat golf în platou. Cum s-au descurcat prezentatorii TV

Ținuta sa spectaculoasă nu a putut să treacă cu vedere, mai ales de Liviu Vârciu, cel care a observat un detaliu neașteptat.

Ce detaliu a observat Liviu Vârciu la Iuliana Luciu

Liviu Vârciu a avut nevoie de ajutorul Iulianei Luciu la unul dintre jocurile din cadrul competiției. Acesta a cerut ochelarii pentru a vedea mai bine cifrele de pe un săculeț, iar co-prezentatoarea s-a oferit să îi aducă.

"Cum vine ea să mă ajute.", a spus prezentatorul TV, după ce a văzut-o pe superba brunetă venind spre el.

Citește și: Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Niculae a îmbrățișat toată sala după ce a ghicit prețul cel bun. Ce i-a spus lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a oferit o replică extrem de savuroasă imediat după ce aceasta i-a pus ochelarii. "Hei, Iuliana. Nici nu te-am recunoscut! Semeni leit cu soră-ta. La fel!", a mai spus el în glumă.

Faptul că Iuliana Luciu seamănă foarte mult cu sora ei a fost detaliu pe care prezentatorul TV nu a putut să îl treacă cu vederea. Momentul celor doi a fost unul pe gustul publicului care a oferit o avalanșă de aplauze și s-a amuzat copios de glumele lui Liviu Vârciu.

"Așa o asemănarea între surorile Luciu, Ferească Dumnezeu", a mai mărturisit el după ce co-prezentatoarea a ieșit din platoul emisiunii.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 9 septembrie 2021. Angel a făcut senzație cu "dansul bucuriei". Ce mișcări a învățat Andrei Șt... Prețul cel bun, 9 septembrie 2021. Lavinia nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Cum a impresiona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x