Antena Căutare

Amna, îți mulțumim! Minirecital la "Prietenii de la 11"! Artista și-a schimbat look-ul!

Amna interpretează numeroase piese ale sale în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”. Vă reamintim că artista q devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Alte hit-uri ale Amnei sunt „Arme” - o colaborare cu What's UP și „Fără aer” feat Adda.

Amna interpretează numeroase piese ale sale în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”. Vă reamintim că artista q devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Alte hit-uri ale Amnei sunt „Arme” - o colaborare cu What's UP și „Fără aer” feat Adda.

Amna a împlinit șapte ani de când s-a lansat pe piața muzicală din România. Vedeta sărbătorește cu un concert extraordinar. Artista a optat pentru un look fresh, mizând pe o tunsoare până la umăr.

Încă nu v-ați revenit după minivacanță? Specialistul în nutriție, Cristi Mărgărit, totul despre alcool și remedii pentru... Pepe, despre sport, muzică și familie: ”Nu am fost la mare, am fost doar să cânt!”. Artistul a cântat ultima piesă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x