Antena Căutare

Actrița Anca Sigartău, poveste de viață fabuloasă, la „Prietenii de la 11”: „Când am pierdut casa…"

Actrița Anca Sigartău a venit, miercuri, la emisiunea „Prietenii de la 11”, unde a povestit detalii fabuloase despre viața ei.

Actrița Anca Sigartău a venit, miercuri, la emisiunea „Prietenii de la 11”, unde a povestit detalii fabuloase despre viața ei.

„Adevărul cu adevărat pe nimeni nu interesează. Oamenii îl vor, dar nu îl pot duce”, a spus ea.

Actrița a vorbit despre greutăți prin care a trecut și despre cum a reușit să le facă față.

„Când am pierdut casa m-am gândit că am câștigat un palat în cer, când mi s-au întâmplat lucruri destul de complicate m-am gândit: <<Se spune că omul nu poate să ducă mai multe decât îi este dat… Și înseamnă că Dumnezeu are o părere extrem de bună despre mine>>”, a spus Anca Sigartău.

Ea a dezvăluit și o lecție pe care a primit-o de la actorul Dem Rădulescu, care i-a fost profesor la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, la care a fost admisă în anul 1985.

În urmă cu mai mulți ani, Anca Sigartău, care a primit mai multe premii de-a lungul carierei ei, a fost diagnosticată cu cancer. Ea a dezvăluit ce lecție a învățat după ce a primit acel diagnostic.

În prezent, Anca Sigartău pregătește spectacolul de teatru „Butoiul cu fericire”, la Arcub, și face parte din distribuția proiectului „Mamma mia”.

Urmărește povestea fabuloasă a actriței Anca Sigartău în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

The Bestbeat, cea mai tare trupă tribut Beatles, e în turneu omagial în România. Show SENZAȚIONAL la „Prietenii de la 11... Băieții de la Fly Project și-au prezentat studioul la „Prietenii de la 11”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x