Antena Căutare

„COPIII MEI, BĂIATUL MEU ȘI FATA MEA”! Învățăturile lui VALI VIJELIE către fiica sa, CATI: „Tu treci și învață, că va cânta tati și pentru tine!”

Emoții mari pentru Vali Vijelie. Fiica lui, Cati, susține examenul de bacalaureat.

Emoții mari pentru Vali Vijelie! Fiica lui, Cati, susține examenul de bacalaureat. Artistul de muzică lăutărească a explicat „Prietenilor de la 11” că familia e cea mai importantă pentru el și că încearcă să le ofere celor cinci copii patru băieți și o fată tot ceea ce nu a avut.

Toată lumea îl știe pe Vali Vijelie, dar puțini sunt cei care știu că are un fiu secret! Artistul a vorbit pentru prima dată despre el: ”E la casa lui. Lucrează ca...”

Despre Cati, fiica lui, artistul a avut numai cuvinte de laudă! „Tu treci și învață, că va cânta tati și pentru tine!”, a fost sfatul cântărețului pentru fiica lui.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică lăutărească, însă nu și-a sfătuit copiii să îl urmeze în cariera artistică, ci să se axeze pe școală.

Regizorul Ioan Cărmăzan, în prag aniversar: ”Înainte de 1989 am reușit să nu am cuvântul comunist, dar m-a costat. Putea... Ramona lovește din nou și dă lecții de cântat. Iată ce „năzbâtie” a mai facut frumoasa prezentatoare la o petrecere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x