Antena Căutare

Colectiv, 3 ani. Dorin Bucă, tată de tânăr mort în tragedia din Colectiv, interviu emoţionant: "Andrei ne-a trimis al doilea copil. Pe surioara lui"

Andrei Bucă este unul dintre cei 65 de tineri care au murit în urma incendiului din club Colectiv! Ziua de 30 octombrie 2015, acum fix trei ani, soții Bucă își pierdeau unicul copil. Avea 22 de ani.  Tatăl tânărului a oferit un interviu emoţionant pentru "Prietenii de la 11", asta pentru că Dumnezeu i-a luat un copil, dar i-a arătat că totuși, minunile există.

Andrei Bucă este unul dintre cei 65 de tineri care au murit în urma incendiului din club Colectiv! Ziua de 30 octombrie 2015, acum fix trei ani, soții Bucă își pierdeau unicul copil. Avea 22 de ani. Tatăl tânărului a oferit un interviu emoţionant pentru "Prietenii de la 11", asta pentru că Dumnezeu i-a luat un copil, dar i-a arătat că totuși, minunile există.

După pierderea unicului copil, Andrei, o nouă speranță se năștea în sufletele celor doi părinți, căci au aflat că urmează să vină pe lume un bebeluș. Al lor! O fetiță, surioara lui Andrei, care a fost botezată Andreea, în memoria celui care le-a fost fiu.

Colectiv, 3 ani. Dorin Bucă, tată de tânăr mort în tragedia din Colectiv, interviu emoţionant: "Andrei ne-a trimis al doilea copil. Pe surioara lui"

Marcela Bucă, femeia care la vârsta de 52 de ani a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, a impresionat o țară întreagă, iar Dorin Bucă, soțul femeii, a vorbit despre minunea din viața lor, care și despre Andrei, fiul pierdut în tragedia de acum trei ani din clubul Colectiv.

Maria Dragomiroiu a uitat să îmbătrânească. Artista ne dezvăluie secretul unui păr sănătos... "Stil de succes" cu Ellida Toma: cea mai nouă colecţie vestimentară semnată de designerul Elena Perseil! Creaţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x