Antena Căutare

Fostul nostru participant la Eurovision, Ovi, are planuri mari pentru 2018: "Vreau să-mi fac viața!" Artistul a cântat și a povestit despre viața lui în Norvegia

Fostul nostru participant la Eurovision, Ovi, are planuri mari pentru 2018: "Vreau să-mi fac viața!"

Fostul nostru participant la Eurovision, Ovi, are planuri mari pentru 2018: "Vreau să-mi fac viața!". Nu e neaparat o rezoluție pentru noul an, ci e chiar titlul noii piese pe care a cântat-o la „Prietenii de la 11”.

Ioana Anuta (JO) a lansat primul ei single in colaborare cu OVI: "Nimeni"

Artistul a cântat și a povestit despre viața lui în Norvegia, unde, spune el, e mult mai cald ca în România. Cert e că Ovi se împarte cu succes între România și Norvegia și-i merge totul ca pe roate! Ovi, partenerul Paulei Seling de la Eurovision din anii 2010 și 2014, și-a petrecut foarte mult timp în țările nordice.

În România, și-a câștigat o mulțime de fani, mai ales după participarea la Eurovision, iar în Norvegia e faimos și se simte ca acasă.

Prietenilor, vouă vă place de Ovi?

"La la la": nu nu e vreo oră de vocalize și piesa Melisei! Vă promitem: o veți da pe „Repeat” și vă va face po... Sylvia te întreabă pe note"Cine ești?". Artista, despre partenerul ei de scenă: "DJ Rynno s-a mutat în S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x