Antena Căutare

Un duo de senzaţie la "Prietenii de la 11"! Alex Pîrvu, fostul concurent "Next Star", şi Florin Ristei cântă LIVE "What Makes You Beautiful"

Alex Pîrvu, fostul concurent de la Next Star, a cântat LIVE alături de Florin Ristei, refrenul piesei "What makes you beautiful"

Alex Pîrvu, fostul concurent de la Next Star, a cântat LIVE alături de Florin Ristei, refrenul piesei "What makes you beautiful"

La trei ani de la participarea la Next Star, Alex Pîrvu revine pe micile ecrane! Pentru a doua oară, talentatul adolescent cântă împreună cu Florin Ristei. Ce a ieşit?! Un moment de zile mari!

"Am cântat şi eu alături de el şi a fost foarte emoţionant. Nu mă aşteptam să fie un puşti atât de talentat. Se întâmpla în urmă cu trei ani... De când nu l-am mai văzut a împlinit 15 ani, iar azi a venit la "Prietenii de la 11", a spus Florin.

Dumnezeu le-a luat vederea, dar le-a dat voci minunate. Doi artişti speciali! Maestrul George Nicolescu, sfaturi pentru ... Așa tată, așa fiu! Brooklyn, băiatul cel mare a lui David Beckham, copia fidelă a fostului fotbalist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x