Antena Căutare

ZI DE SĂRBĂTOARE! Oana Roman și Marius Elisei au împlinit patru ani de la căsătorie. Au o fetiță superbă, au fost la un pas să se separe și se iubesc ca în prima zi!

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit patru ani de la căsătorie. Au o fetiță superbă, au fost la un pas să se separe și se iubesc ca în prima zi!

Vedeta și soțul ei au trecut cu bine peste toate obstacolele care au apărut în căsnicia lor, iar apariția Isabelei i-a unit și mai mult.

Fiica lui Petre Roman s-a iubit șapte ani cu celebrul coregraf Cornel Păsat și apoi a mai avut două legături amoroase, dar de departe însă, cea mai frumoasă poveste de dragoste este cea actuală, cu Marius Elisei. „Încercările foarte grele prin care am trecut ne-au făcut să strângem rândurile”, a explicat vedeta, precizând că au prieteni mai puțini, dar foarte buni.

La un moment dat, cei doi au fost la un pas să se separe, dar... au reușit să rămână împreună!

„iUmorul” vine la „Prieteni” și-i face să râdă cu gura până la urech! Dan Badea, Cătălin Bordea şi Micutzu se întorc la... Bibi ne cântă "Vara în stilul meu”! Va răsuna la maximum pe plajă şi în cluburile de pe litoral!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x