Antena Căutare

A dansat, s-a distrat, apoi a plecat așa cum a venit, singur! Gabi nu și-a întâlnit perechea la "Rămân cu tine"!

Primul concurent al celei de a șaptea ediții a emisiunii "Rămân cu tine" a intrat în platou pe ritmurile unei melodii vesele și a fost întâmpinat cu aplauze de tinerele concurente. Gabi a venit la emisiune pentru a-și întâlni perechea.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Gabi este din Constanța și a reușit să mențină curiozitatea trează a trei dintre fetele aflate la pupitru. Vârsta sau înălțimea au fost printre cele mai multe motive invocate de tinerele concurente.

citește și: Tânăr, frumos, dar deloc norocos! Fotograful Alex și-a căutat muza la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Filmulețul de prezentare a dezvăluit mai multe informații despre concurent.

A dansat, s-a distrat, apoi a plecat așa cum a venit, singur! Gabi nu și-a întâlnit perechea la "Rămân cu tine"!

Gabi, tânărul din Constanța, la emisiunea "Rămân cu tine"

"Sunt un tip deschis, ascult muzică foarte mult. Îmi place să merg pe plajă, sunt din Constanța și marea este foarte accesibilă. Îmi place foarte mult sportul. Fac taekwondo, pentru ca mă ajută să fiu mai disciplinat și îmi dă o încredere deosebită în mine. Job-ul nu-mi permite să fac asta mereu, de aceea practic tenis de picior, mai mult. Sunt sociabil, am foarte mulți prieteni. Am avut trei relații serioase, până acum. Am fost atent tot timpul cu femeia cu care am fost. Sunt un pic încăpățânat și ambițios, dar am învățat faptul că pentru a funcționa o relație, trebuie să lași de la tine. Nu pot spune că sunt cel mai atrăgător bărbat de pe lumea asta, dar pot spune că sunt amuzant", spunea Gabi în descrierea sa.

Atitudinea pretendentului se pare că nu a fost pe placul unora dintre fete, în timp ce altele invocau drept motiv de respingere, vârsta lui.

A dansat, s-a distrat, apoi a plecat așa cum a venit, singur! Gabi nu și-a întâlnit perechea la "Rămân cu tine"!

Gabi, tânărul din Constanța, la emisiunea "Rămân cu tine", alături de Liviu Vârciu

Gabi a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea.

La proba de talent Gabi a ales să danseze

La proba de talent, constănțeanul a ales să danseze pe ritmurile unei melodii latino, foarte ritmată, dar cu toată energia bună pe care a creat-o în platoul de la "Rămân cu tine", tânărul nu a reușit să ajungă la inima nici uneia dintre cele trei fete care erau rămase în concurs. Toate au apăsat butonul roșu, iar Gabi a fost nevoit să plece așa cum a venit, singur.

citește și: „Arată bine de tot”, dar nu le-a plăcut deloc! Valentin de la „Rămân cu tine” a fost prea sincer! Ce secret a pus tinerele pe fugă

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Rămân cu tine, de la Antena 1.

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Paul Stoicescu și-a găsit jumătatea la "Rămân cu tine"! Cine e tânăra care l-a cucerit pe antrenorul de tenis

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Râzi cu lacrimi! Diana de la „Rămân cu tine”, la un pas să leșine când a văzut cine e pretendentul de azi! „Așa vrei tu ... "Mă rog la Cel de sus să fie ce trebuie!" Și ruga i-a fost ascultată, iar Ana Maria a plecat la brațul lui Ale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x