Antena Căutare

Îți amintești de Sweet Kiss, trupa care a făcut senzație cu piesa „Alin, Alin”? Cum arată azi membrii formației

Trupa sweet Kiss făcea furori în urmă cu aproximativ 20 de ani cu piesa „Alin, Alin”. La Revelionul cel neBUN 2023 de la Antena 1, formația s-a reunit și a cântat din nou hitul care era cândva nelipsit de la toate petrecerile.

colaj foto cu laurentiu vasioi si trupa sweet kiss la revelionul cel nebun de la Antena 1 Galerie
Mulți au fost uimiți atunci când au văzut cum arată azi membrii trupei Sweet Kiss | Antena 1/captura youtube

Una dintre surprizele de care publicul s-a putut bucura la Revelionul cel neBUN 2023 de la Antena 1 a fost momentul în care pe scenă și-a făcut apariția Sweet Kiss, trupa care în urmă cu aproximativ 20 de ani făcea furori cu piesa „Alin, Alin”.

Cum arată azi membrii trupei Sweet Kiss, formația care a făcut furori cu piesa „Alin, Alin”

Numeroase staruri au venit la Revelionul cel neBUN de la Antena 1 și au petrecut înainte de trecerea în anul 2023. Pe scenă au urcat cântăreți apreciați, circari, actori, dansatori și nu numai.

Una dintre marile surprize ale serii a fost atunci când Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au anunțat că au pregătit o surpriză atât pentru juriu, cât și pentru spectatori și telespectatori. Muzica a pornit și în scurt timp și-au făcut apariția membrii trupei Sweet Kiss!

Trupa Sweet Kiss și-a început activitatea în 1998 și a fost formată din Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni si Laurentiu Vasioi. Printre cele mai cunoscute piese sunt „Alin, Alin”, Floare alba, floare neagră”, „M-ai părăsit nu-mi pasă”, „Plouă iar” și altele. În anul 2004, formația a decis să își încheie activitatea.

Totuși, hitul „Alin, Alin” a rămas la fel de apreciat mai ales printre cei nostalgici și este aproape nelipsită de la petrecerile și concertele retro.

La aproape 20 de ani de când au cucerit topurile muzicale, trupa Sweet Kiss s-a reunit și a cântat celebra piesă „Alin, Alin”, spre marea încântare a multora. A fost un moment cu totul și cu totul savuros și voia bună a inundat platoul Revelionului cel neBUN, de la Antena 1.

Deși s-au schimbat și arată diferit în prezent, membrii trupei Sweet Kiss au păstrat totuși plăcerea de-a cânta și puterea de-a ridica pe toți în picioare, atunci când pornește muzica.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut show cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare a intrat în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și a aruncat în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, și-au dat întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul. Am avut parte de momente muzicale, numere de stand up comedy sau de cird, dar și de glume savuroase sau surprize din partea vedetelor.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin au intrat în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții au făcut din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii au intrat în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Revelionul cel neBUN, lider de piață. Românii au trecut în Noul An alături de Antena 1, care a condus topul și în minut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x