Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2024. Andreea Bălan, moment înduioșător alături de fetițele ei. Ce reacție savuroasă au avut pe scenă

Andreea Bălan a cântat împreună cu fiicele ei la Revelionul cel neBUN 2024. Ella și Clara au urcat pe scenă alături de mama lor și au emoționant pe toată lumea cu piesa pe care au cântat-o la unison, în noaptea dintre ani. Cum a arătat momentul care a adus zâmbete pe chipurile spectatorilor.

colaj foto andreea balan si fiicele ei la Revelionul cel neBUN 2024 Galerie
Andreea Bălan a cântat alături de fiicele ei, Ella și Clara, la Revelionul cel neBUN 2024 | Antena 1

Andreea Bălan a pășit în noul an, așa cum orice mamă își dorește, cu copiii alături. Artista și cele două fiice ale sale au pus în scenă un moment extrem de emoționant. Ele au cântat împreună „Copilărie”, piesa pe care vedeta a lansat-o în anul ce a tocmai a trecut, alături de fiica ei cea mare, Ella Maya. Momentul a stârnit emoții atât pentru telespectatori, cât și pentru cei aflați în platou care le-au sorbit din priviri pe micuțele emoționate.

Citește și: Revelionul cel neBUN 2024. Ruby, apariție cuceritoare într-o ținută cu decupaje îndrăznețe. Ce detaliu a atras atenția

Andreea Bălan a cântat alături de fiicele ei la Revelionul cel neBUN 2024. Cum a arătat momentul emoționant în care Ella și Clara au intrat pe scenă cu mama lor

Andreea Bălan a fost invitata lui Nea Mărin la Revelionul cel neBUN 2024 și a mizat pe talentul ei pentru a „câștiga” în fața lui Liviu și Andrei. „E frumoasă, e talentată, e în top și are și doup fetițe”, a spus dansatorul în prezentarea sa, înainte de a o invita pe artistă pe scenă.

Aceasta nu a venit, însă, singură pentru a le ura tuturor românilor „La mulți ani!”. Vedeta a intrat pe scenă țindu-și de mână fetițele care i-au cecerit pe cei din platou din primele secunde.

„E incredibil! Ce au crescut!”, a fost remarca lui Liviu Vârciu când le-a văzut pe fiicele Andreei Bălan pe scena de la Revelionul cel neBUN 2024. Prezentatorul și-a dorit și să schimbe câteva vorbe cu Ella și Clara, iar întrebate dacă au emoții, ele au oferit un răspuns savuros. În timp ce fiica cea mare a Andeei Bălan a spus „nu”, cea mică a răspuns „da”, la unison.

Pe întreg parcursulul momentului, micuțele și au ținut de mână mama, iar atunci când a venit rândul lor să cânte, cei din platou le-au privit absorbiți.

După ce fiicele ei au părăsit scena în ropote de aplauze, jurata Te cunosc de undeva! și-a continuat show-ul în stilul ei caracteristic. Cu coregrafii complexe, dar și cu unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, aceasta a aprins scena.

Citește și: Revelionul cel neBUN 2024. Georgiana Lobonț, colaj special cu cele mai frumoase manele ale anilor '90. Cum sună vocea ei live

Revelionul cel neBUN 2024 aduce la Antena 1 zeci de vedete, care se întrec în cel mai tare concurs de revelioane

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Aceştia se vor putea bucura de o porţie dublă de distracţie, două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și mulţi alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Urmărește toată distracția pe AntenaPLAY!

Revelionul cel neBUN 2024. Ruby, apariție cuceritoare într-o ținută cu decupaje îndrăznețe. Ce detaliu a atras atenția... Revelionul cel neBUN 2024. Andreea Bănică, apariție fără cusur în noaptea dintre ani. Cum a arătat ținuta ei în partea d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x