Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2023. Andreea Bălan, apariția de senzație pe scenă. Petrișor Ruge a acompaniat-o la dans pe piesa „Uită-mă”

Andreea Bălan a arătat de vis pe scena de la Revelionul cel neBUN 2023, cu o ținută de senzație. Rochia pe care a purtat-o a atras privirile tuturor și i-a pus în evidență toate atuurile fizice.

Andreea Bălan, apariția de senzație pe scenă. Petrișor Ruge a acompaniat-o la dans pe piesa „Uită-mă” Galerie
Andreea Bălan, apariția de senzație pe scenă. Petrișor Ruge a acompaniat-o la dans pe piesa „Uită-mă” | Antena 1

Andreea Bălan a purtat o rochie de vis pe scena de la Revelionul cel neBUN 2023 și a pregătit mai multe momente de dans si de cântat, cu care a surprins pe toată lumea. Alături de ea a urcat pe scena de la Antena 1 și Petrișor Ruge.

Andreea Bălan, momente de excepție și ținută de gală pe scena Revelionului cel neBUN 2023. Cum a arătat vedeta alături de dansatori

Andreea Bălan a reușit să creeze un moment unic pe scena Revelionului cel neBUN de la Antena 1. Artista și dansatoarea a purtat o ținută de vis, o rochie gri scurtă, care i-a pus în evidență formele sale perfecte pe care le deține.

Cântăreața și dansatoarea Andreea Bălan a făcut un show complet pe scena de la Revelionul cel neBUN de la Antena 1 cu Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Marin, dar și cu mulți alți invitați celebri din România.

Însă unul dintre cele mai de senzație momente de la Revelionul cel neBUN a fost realizat de Andreea Bălan care nu doar că a făcut spectacol vocal, ci și unul de dans alături de mai mulți dansatori, dar și de prietenul ei bun Petrișor Ruge care i-a fost alături la cele mai mari concerte ale ei. Cei doi au dansat pe melodia „Uită-mă”, una dintre cele mai apreciate piese ale cântăreței.

Invitații Revelionului cel neBUN au dansat și s-au simțit foarte bine la momentul ei, care a avut un final de excepție.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Revelionul cel neBUN 2023. Loredana, apariție de senzație pe scenă. Vedetele au făcut numărătoarea inversă... Revelionul cel neBUN 2023. Ruby a purtat un body argintiu care i-a venit bine. Cum a arătat ținuta pe care cântăreața a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x