Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2023. Elena Gheorghe, apariție îndrăzneață într-o ținută care îi pune în valoare trupul. Ce a purtat pe scenă

Elena Gheorghe a urcat pe scena Revelionului cel neBUN 2023 și a făcut show. Artista a strălucit, la propriu, într-o ținută care i-a complimentat trupul armonios.

colaj foto elena gheorghe la Revelionul cel neBUN 2023 Galerie
Elena Gheorghe a urcat pe scena Revelionului cel neBUN 2023 și a făcut show. Artista a strălucit, la propriu, într-o ținută care i-a complimentat trupul armonios. | Antena 1

Elena Gheorghe a fost invitata lui Nea Mărin la Revelionul cel neBUN 2023. Acesta a mizat pe artistă că va face show și chiar acest lucru s-a întâmplat. Artista a cântat „The Balkan Girls”, piesa cu care a ajuns în marea finală Eurovision, în urmă cu 6 ani, însă toate privile au fost ațintite asupra ținutei sale.

Cum a apărut Elena Gheorhe la Revelionul cel neBUN 2023. Artista a purtat doar un body și a surprins pe toată lumea c

Îndrăgita artistă a bifat o apariție de senzație la petrecerea dintre ani, organizată la Antena 1. Pentru Revelionul cel neBUN, Elena Gheorghe a purtat o ținută care i-a complimentat silueta și i-a pus în valoare toate atuurile.

Într-un body auriu cu tăieturi îndrăznețe, frumoasa vedetă a făcut show. Ea a cântat și a dansat, altături de trupa sa, iar formele ei au fost evidențiate de mișcare franjurilor ținutei, oferind un efect wow apariției.

„Ați văzut ce divă v-am adus? O cunosc de mică, am avut onoarea să o invăț să danseze, mama ei a fost colegă cu mine, o știu de când era mică”, a ținut să precizeze Nea Mărin după momentul spectaculos pus în scenă de Elena Gheorghe și trupa de dansatori

„Doar colegă a fost?”, l-a întrebat Liviu Vârciu cârcotaș.

„Colegă! A fost colegă de ansamblu cu mine. Când eram puștan, dansam. Nu ca voi”, a mai completat acesta.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Revelionul cel neBUN 2023. Luis Gabriel, show total cu piesa „Toate diamantele”. Cum sună live hit-ul care a cucerit toa... Revelionul cel neBUN 2023. Trupa L.A. s-a reunit în noaptea de Revelion. Anunțul neașteptat făcut de Livu Vârciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x