Antena Căutare

Ay, ay, ay, chicas! Reţeaua de socializare "Hi 5" l-a adus în România, iar pasiunea pentru dans, pe scenă

"Ma' man!" este din Republica Dominicană, trăieşte în România şi ştie să facă sarmale. Şi-a găsit aleasa la noi, în România, şi tot la noi vrea să ajungă un mare dansator.

"Ma' man!" este dominican, trăieşte în România şi ştie să facă sarmale. Şi-a găsit aleasa la noi, în România, şi tot la noi vrea să ajungă un mare dansator.

Starlin Belen, pe numele lui, este de fapt cunoscut drept "Pantera". A fost fascinat de o româncă de-a noastră, pe care a cunoscut-o pe prima reţea de socializare, "Hi5". Hai că sigur vă aduceţi aminte!

Despre ea, soţia sa, are doar cuvinte de laudă, la fel şi despre România, de unde n-ar mai pleca. Îi este dor de acasă, însă se simte bine aici. Plus că cele mai frumoase fete, spune el, le-a văzut pe plaja din Constanţa, nu pe cea din Dominicană.

E instructor de fitness şi e pasionat de dansul latino. Vă mai spunem atât! A încins scena de la "România Dansează", a făcut show! A primit cele trei steluţe aurii şi, cu siguranţă, veţi mai auzi de el.

Că doar sângele apă nu se face!

Evantaie, culori şi sincronizare ca la carte: Ele sunt fetele zglobii care au "X-tazy(at) juriul!... Ce-ar fi tango-ul fără pasiune sau breakdance-ul fără atitudine? De data asta, s-a lăsat cu steluţe roşii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x