Antena Căutare

Dance World, grupul care l-a cucerit pe Mihai Bendeac

Va mai amintiti de fetitele in rochite rosii care danseaza pe muzica lui Lady Gaga? Dance World au pregatit un numar special, in prima gala "Romania Danseaza"!

Va mai amintiti de fetitele in rochite rosii care danseaza pe muzica lui Lady Gaga? Dance World au pregatit un numar special, in prima gala "Romania Danseaza"!

Sunt sapte fete si un baiat. Impreuna formeaza trupa Dance World. La preselectii, au devenit favoritele lui Mihai Bendeac, un mare fan Lady Gaga. Vezi AICI momentul!

In prima gala, au ales tot o melodie de-a celebrei cantarete, "Poker Face". Cu costume la fel de traznite si o coregrafie demna de artista internationala, Dance Wolrd au ridicat sala in picioare!

Bendeac radiaza de incantare!

"Aveti un coregraf cu viziune!", spune acesta. Juratul i-a facut si o dedicatie muzicala coregrafei Alina. Bineinteles, o piesa din repertoriul artistei Lady Gaga.

Fetitele au primit trei stelute aurii.

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (28 aprilie), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 29 aprilie, in cadrul Observatorului de la ora 16, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Dance World nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa ii ajuti chiar tu:

Voteaza aceasta trupa prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Dance Wolrd”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei iPad-uri mini puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!


Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Alexandru Matache a devenit Crazy Frog, la "Romania Danseaza"... Radu Dragos a electrizat scena de la "Romania Danseaza"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x