Antena Căutare

Rappanoooooooonn. Baietii lui Connect-R au electrizat sala!

Connect-R le-a dat voie dansatorilor sai sa participe la show-ul “Romania danseaza” si bine a facut! Desi, tot el s-a plans ca l-au “nenorocit”, pentru ca vor lipsi mult de la concerte.

Connect-R le-a dat voie dansatorilor sai sa participe la show-ul “Romania danseaza” si bine a facut! Desi, tot el s-a plans ca l-au “nenorocit”, pentru ca vor lipsi mult de la concerte.

Danseaza de 10 ani si initial au facut parte din doua trupe rivale, dar Connect-R i-a unit si i-a transformat intr-o adevarata familie.

Cei patru baieti au demonstrat ca isi merita locul langa autorul hit-ului “Vara nu dorm”, mai ales ca celebrul artist i-a sustinut personal din culise, dar si de pe scena.

E prima data cand participa impreuna la un asemenea concurs si sub aceasta titulatura, numindu-se (in premiera) “First Class”, dar totul a mers perfect.

Evident ca juratul CRBL, fiind in aceeasi breasla, i-a recunoscut imediat si s-a bucurat de prezenta lor: “Ii stiu pe copiii astia ambitiosi de mici, au avut piedici, dar au reusit. Sunt un exemplu pentru tara asta, ca poti sa ajungi unde vrei. Ce am vazut aici ma face mandru!”

De cealalta parte, Mihai Bendeac a recunoscut ca “un asemenea moment merita o jurizare in picioare” si a precizat ca “este inca o dovada ca, in viata, un foarte mare artist nu reuseste decat daca isi aduna in jurul lui alti mari artisti”.

Si partea feminina din juriu, balerina Monica Petrica, a avut o concluzie pe masura: “Sunteti incredibili”.

Connect-R le-a dat dreptate, dupa care a asistat la rezultatul jurizarii: trei stelute aurii… si baietii merg mai departe!

Andreea Balan are un fan la “Romania Danseaza”, care a incercat sa se miste "Bini di tat”... Rares, "fratele mai mic" al lui CRBL, are doar opt anisori si danseaza demential!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x