Antena Căutare

Vekony Victor si Loga Hajnalka: dans, energie, emotie!

La auditii, au prezentat o "mixtura de standard", dar tangoul a fost de baza. Au convins juriul, prin atitudine, gratie si perfectiune. Si au obtinut trei stele aurii! Si acum, in a doua gala, cei doi au mixat stilurile de dans, dar si costumatiile. Pe scena! Din mers, cum s-ar spune...

La auditii, Victor si partenera sa au prezentat o "mixtura de standard", dar tangoul a fost de baza. Au convins juriul, prin atitudine, gratie si perfectiune. Au obtinut trei stele aurii!

Si acum, in a doua gala, cei doi au mixat stilurile de dans, dar si costumatiile. Pe scena! Din mers, cum s-ar spune... Au fost plini de energie, au oferit emotie si au ridicat sala in picioare. Juriul a fost si mai entuziasmat!

Monica si-a spus prima parerea: "Profesionalismul de care dati dovada.. Este o prestatie impecabila. De la alegerea muzicii, de la atitudinea pe care o aratati in fata noastra, costumatia. Este un adevarat show pentru Romania Danseaza, nu imi ramane decat sa va dau steluta aurie".

CRBL le-a dat mari emotii concurentilor. Asa cum au facut si ei cu el. "Un numar de gala, un numar frumos, mi-a placut perechea in sine, dar.."! Si CRBL a urcat pe scena, alaturi de ei, ca sa le spuna ceva.

Toti au crezut ca va fi un feed-back negativ, insa artistul i-a laudat, spunandu-le ca au transmis multa energie si emotie, apoi a profitat de ocazie si a sarutat-o cu patos pe Hajnalka. De mai multe ori. Pe obraz, nu pe gura! Totusi, CRBL nu e Bendeac. In sensul ca e insurat.

Mihai Bendeac a tras o concluzie pertinenta: "Avem numere foarte bune, ceea ce - inca o data - ne va face viata grea (ca jurati - n.r.)! Sunteti geniali, bravo, steluta galbena". Bendeac a avut si un P.S.: "Se putea inca un 30%... energetic!"

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!


La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (5 mai), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 6 mai, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Vekony Victor si Loga Hajnalka nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa ii ajuti chiar tu:

Voteaza acesti concurenti prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Victor si Hajnalka”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Fara probleme: CRBL trimite "Trouble Crew" in finala!... Lectii de gratie pe scena Romania Danseaza cu micuta balerina Irina Tarau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x