Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Ce s-a întâmplat în episodul patru din „Sacrificiul”. Leo, violent cu soția sa! Relu a auzit cele mai grele cuvinte de la Irina, iar Bobi a avut o cerere-bombă pentru Diva

 
+7 click pentru
galerie

Leo și-a arătat o altă față în episodul patru din „Sacrificiul”. A fost violent cu soția sa, când aceasta l-a numit „țigan”. Relu a avut cea mai grea discuție cu Irina, una dintre fiicele lui, iar Mario s-a apucat să cânte muzică lăutărească. Diva a primit o cerere grea de la partenerul ei, ca dovadă de iubire. 

„Sacrificiul”, episodul patru online. Relu (Marian Râlea) a decis să înceapă o viață nouă. S-a admirat și s-a încurajat în oglindă, după care a făcut un gest neașteptat pentru soția lui, dimineața.

„De azi încep o viață nouă! Nu ți-ai pierdut farmecul, băiete!”, și-a spus Relu, privindu-se în oglindă.

„Sacrificiul”, episodul patru online. Andrei (Denis Hanganu), care tocmai a aflat adevărul despre Ioana (Oana Cârmaciu) și motivul pentru care ea a acceptat să facă amor cu el, în schimbul sumei de 75.000 de euro, s-a arătat negru de supărare.

A vrut să știe de ce nu a fost informat, iar Ioana a avut doar replici tăioase pentru el și i-a dat o lovitură sub centură. 

„Sacrificiul”, episodul patru online. Irina (Ioana Blaj) l-a făcut să plângă pe Relu (Marian Râlea), explicându-i motivul pentru care nu îl poate ierta că a plecat după o pâine și s-a întors abia după cinci ani.

Într-o discuție între patru ochi, Irina a fost de neînduplecat în fața tatălui care a abandonat-o atâta amar de vreme.  

„Sacrificiul”, episodul patru online. Mario (Dorian Popa) a cântat muzică lăutărească în fața oglinzii, după ce Rapha (Damian Drăghici) i-a spus că dacă vrea o carieră în muzică, trebuie să cânte muzică țigănească.

Când l-a prins Leo (Mihai Gruia Sandu), Mario a avut nevoie de intervenția inteligentă a lui Antonio (Gabi Ciocan).

„Sacrificiul”, episodul patru online. Diva (Oana Zăvoranu) l-a făcut gelos pe Bobi (Conrad Mericoffer), după ce l-a primit în casă pe Rapha (Damian Drăghici). Bărbatul i-a cerut partenerei lui o demonstrație incredibilă de iubire.

„Sacrificiul”, episodul patru online. Leo (Mihai Gruia Sandu) a fost violent cu soția lui, Veorica Zamfir (Adriana Trandafir), după ce ea l-a numit  „țigan”.

„Comentezi? Și te miri cu cine seamănă? Te miri după cine se ia?”, îi spune Leo soției lui, ciufulind-o.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI