Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Michaela Prosan, strigăt pe ajutor pe Facebook: "A suferit un accident grav de mașină, în urmă cu trei săptămâni!"

Michaela Prosan, una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din România, protagonistă în serialul Sacrificiul, ce va debuta cu un nou sezon pe 12 și 13 februarie, la Antena 1, face un apel disperat către admiratorii săi, prin intermediul rețelelor de socializare.

Michaela Prosan

Facebook

Actrița cere ajutorul pentru o prietenă care a suferit un grav accident de circulație, în urma căruia a intrat în comă și a fost operată la cap. Postarea a fost share-uită de Michaela Prosan din dorința de a întinde o mână de ajutor în număr cât mai mare.

Redăm, mai jos, mesajul transmis prin intermediul unei postări pe Facebook:

"Draga noastră prietenă, Roxana Elena Mancas, care ne-a copleșit mereu cu căldura și iubirea ei, are acum nevoie de ajutorul nostru ❤️🙏.

Ea a suferit un accident grav de mașină, în urmă cu trei săptămâni, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și a medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, a reușit să iasă din comă și să facă primii pași către noi ❤️. Urmează ca în curând să înceapă perioada de recuperare, pentru care va fi nevoie și de susținerea noastră.

Orice ajutor este binevenit! Vă mulțumim din tot sufletul!"

Pe Michaela Prosan o puteți revedea în rolul Lolei din serialul "Sacrificiul", sezonul 2, care debutează pe 12 și 13 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!