Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Sacrificiul

IN CURAND, UN NOU SEZON!

„Sacrificiul”, episodul patru online. Diva îl face gelos pe Bobi! Bărbatul cere o demonstrație incredibilă că Rapha nu mai reprezintă nimic pentru ea! „Mă, tu te obrăznicești!”

Diva (Oana Zăvoranu) îl face gelos pe Bobi (Conrad Mericoffer), după ce îl primește în casă pe Rapha (Damian Drăghici). Bărbatul îi cere partenerei lui o demonstrație incredibilă de iubire.

Diva (Oana Zăvoranu) îl face gelos pe Bobi (Conrad Mericoffer), după ce îl primește în casă pe Rapha (Damian Drăghici). Bărbatul îi cere partenerei lui o demonstrație incredibilă de iubire.

„Cine e Rapha? E și el tot un machedon, ca Leo? Vreau să știu și eu ce e între tine și el. Ce caută la noi în casă? Nimic… Dar vrei să te mai vezi cu el… De ce vrei să te mai vezi cu el? Îl mai iubești? Acum mă iubești pe mine. Și mai încolo? O să mă mai iubești sau, pentru că a apărut băiatul acesta despre care nu mi-ai spus absolut nimic, o să trebuiască să eliberez locul?”, o confruntă Bobi pe Diva.

„Mă, tu te obrăznicești! Zău! Cine știe, poate te pedepsesc. Ia vezi, ai grijă!”, îi răspunde ea.

Diva îl asigură pe Bobi că Rapha este un bărbat din trecutul ei, fără vreo legătură cu prezentul. Vrea să îi demonstreze că el este singurul bărbat pe care îl iubește. Este dispusă să facă orice, dar cererea lui o ia prin surprindere.

Urmărește „Sacrificiul” în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00 sau pe Antena Play.

„Sacrificiul” este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazată pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia intercalează trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!