Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Femeile din viața lui Luke Perry. Pe cine a iubit, de fapt, cel mai râvnit bărbat din ”Beverly Hills 90210”

Femeile din viața lui Luke Perry. Pe cine a iubit, de fapt, cel mai râvnit bărbat al anilor `90. Starul din celebrul serial ”Beverly Hills 90210”, care a murit luni dimineață, în urma unui atac cerebral, are un palmares impresionant la capitolul femei celebre frumoase. Însă doar cu una a avut o chimie aparte.

Shannen Doherty Luke Perry

Femeile din viața lui Luke Perry. Pe cine a iubit, de fapt, cel mai râvnit bărbat al anilor `90. Starul din celebrul serial ”Beverly Hills 90210”, care a murit luni dimineață, în urma unui atac cerebral, are un palmares impresionant la capitolul femei celebre frumoase. Însă doar cu una a avut o chimie aparte.

Fără doar și poate ”Dylan” era unul dintre personajele din ”Beverly Hills, care prindeau la sexul frumos. Luke Perry a fost un bărbat curtat și în viața reală.

Luke Perry a fost căsătorit vreme de 10 ani (1993 - 2003) cu actrița Rachel Sharp, iar împreună au doi copii - Jack Perry și Sophie Perry. De altfel, fosta soție și cei doi copii i-au fost alături actorului în ultimele clipe de viață, alături de actuala iubită - Wendy Madison Bauer, mama sa - Ann Bennett și tatăl său vitreg, Steve Bennet. La căpătâiul său s-au mai aflat fratele - Tom Perry, sora sa - Amy Coder.

Cum recunoști un AVC, afecțiunea care l-a răpus pe Luke Perry! Tot mai mulți tineri fac atac cerebral!

Luke Perry a murit, dar l-ai văzut pe fiul său? Jack Perry îi seamănă leit, dar e incredibil cu ce se ocupă! VIDEO

În timpul vieții, Luke Perry a fost căsăorit o singură dată, dar a iubit mai multe femei celebre. Înainte de căsătorie acesta s-a iubit cu actrița Kristy Swanson, vreme de un an- între 1991 și 1992. De asemenea, Luke Perry a mai avut o relație și cu colega sa de platou, Tifanni Thiessen, între anii 1987 -1988.

Swason a scris pe contul de Twitter, ”Tocmai am aflat niște vești îngrozitoare despre vechiul meu prieten!”, a scris aceasta.

Luke Perry a fost căsătorit 10 ani cu actrița Rachel Sharp. Imediat după divorț, s-a zvonit că ar fi avut o relație cu un alt sex simbol feminin al Hollywood-ului, celebra Renee Zellweger, fapt neconfirmat însă de către cei doi.

Nici colega sa din ”Beverly Hills”, Shannen Doherty, n-a rezistat farmecului actorului, deși cei doi spuneau că nu este vorba decât de o prietenie foarte.... apropiată. Între ei a fost, de la început, o chimie aparte, iar asta transpare și din mesajul de adio pe care i l-a transmis acestuia.

Shannen Doherty, actrița care s-a luptat ani la rând cu cancerul, a anunțat că boala a recidivat, în urmă cu câteva luni. Despre moartea fulgerătoare a lui Luke Perry, aceasta a comentat pe contul de Instagram - ”Prietenul meu. Te aleg, te vreau, mereu te-am vrut pe tine!”

Însă cea care i-a stat alături în ultima parte a vieții a fost Windy Madison Bauer, un terapeut în vârstă de 44 de ani. Luke Perry nu a recunoscut că este logodit cu Wendy, însă în urmă cu doi ani de zile, cei doi s-au afișat la un eveniment. Nu se știe nici dacă plănuiau să se căsătorească ori cum s-au cunoscut. Cei doi au fost fotografiați împreună la GLAAD Media Awards, unde au fost în centrul atenției. Aceasta i-a stat alături în ultimele momente din viață.

Moartea actorului Luke Perry a însemnat o tragedie pentru prietenii și fanii acestuia. Printre cei care și-a adus omagiile pe conturile de socializare se numără celebrități precum Sarah Michelle Gellar, Charlie Sheen, Alyssa Milano, Ian Ziering.