Căutare Live

Liviu Varciu: "Pentru mine, Adelina e ca si moarta"

In ultimele zile au aparut zvonuri ca Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-ar putea impaca, zvonuri alimentate de faptul ca cei doi au fost la nunta nasului lor de cununie si au facut acolo fotografii in aceeasi masina. Liviu a tinut sa puna lucrurile la punct si a facut-o intr-un mod foarte dur si cat se poate de explicit.

“Nu o sa ne impacam niciodata. Pentru mine, e ca si moarta. A fost si ea atunci la munte intrucat era vorba de nunta nasului nostru. Nu ma intereseaza ce face ea, chiar ma deranjeaza toate aceste speculatii si intrebarile care mi se pun, daca ne impacam sau nu. Nu mai exista asa ceva”, a declarat Liviu Varciu pentru Libertatea.

O, ce veste minunata! “Fight Club” va avea o continuare... Cameron Diaz e innebunita dupa Robert Pattinson...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri