Căutare Live

Liviu Varciu s-a impacat cu Adelina Pestritu

Dupa ce 4 luni de zile nu si-au vorbit deloc si s-au jignit reciproc prin intermediul presei, cei doi soti au revenit la sentimente mai bune si chiar au comunicat prin SMS.

„Niciodata" este un termen relativ in ceea ce priveste dragostea. O demonstreaza Liviu Varciu si Adelina Pestritu. Suparat ca Andreea Bododel s-a dovedit a fi doar inca o fata ce doreste sa-si faca publicitate pe spatele lui, manelistul si-a luat inima in dinti si i-a transmis un sms fostei sale sotii, si chiar a invitat-o pe aceasta sa ii faca o vizita la 2 Mai, acolo unde cantaretul se afla in interes de serviciu.

Conform ziarului CanCan, Adelina ar fi fost tentata sa onoreze invitatia, mai ales ca se afla la Constanta, avand, in week-end, mai multe prezentari de moda. Totusi, pentru a evita speculatiile, ea s-a rezumat la a-i raspunde la sms, dovada ca si ea ar fi dispusa sa treaca peste neintelegerile din trecut, pentru a mai da o sansa unei noi relatii. De prietenie, deocamdata.

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... VIDEO! Harry Potter, dependent de alcool...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri