Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Scandal uriaș în lumea interlopă. Dani Mocanu umilit din cauza unei amante: „I-a dat două palme și l-a scuipat!”

Dani Mocanu, cunoscutul manelist supranumit ”Regele Youtube-ului”, a fost umilit în public de un coleg de breaslă, din cauza unei femei. ”I-a dat două palme și l-a scuipat!”

Dani Mocanu umilit de Miraj

Potrivit cancan.ro, un martor a dezvălui că acest eveniment umilitor a avut loc între Crăciun și Revelion, într-un local din Poiana Brașov.

Dani Mocanu și Miraj, fratele unei alte celebrități, Tzanca Uraganu, au avut ceva de împărțit, de față cu mai mulți oameni așezați la mese. Miraj ar fi pornit întreg scandalul. Motivul pentru care cei doi au avut ceva de împărțit este o femeie.

Femeia s-ar afla în anturajul lui Miraj, ba chiar ar fi una dintre iubitele lui, iar Dani Mocanu ar fi îndrăznit să o ”agațe” pe Facebook.Miraj a aflat și a înnebunit. Știa că Dani este afemeiat, mai mult, insistent în ceea ce-și propune. Așa că nu i-a picat bine că femeia lui ar putea ajunge în patul lui Dani Mocanu. Este și de o gelozie rară. Plus că între cei doi relațiile nu sunt deloc bune. Au mai avut ei o ceartă… La Londra parcă… Oricum, într-un restaurant din Marea Britanie”.

Potrivit aceleași surse, Dani Mocanu a fost umilit de către Miraj: ”I-a dat două palme și l-a scuipat!”.