Căutare Live

VIDEO! Balerina contraataca: Victor Piturca, obligat sa faca testul ADN!

Victor Piturca va fi nevoit sa faca testul ADN. Judecatorii au decis astazi ca selectionerul trebuie sa faca aceste analize pentru stabilirea paternitatii copilului Vicai Blochina. Femeia sustine ca a fost iubita lui Piturca ani de zile si vrea ca baiatul ei, in varsta de patru ani, sa poarte numele fostului fotbalist.

Vica, asa cum i se spune frumoasei lituanience, a ajuns dis de dimineata la judecatorie. Nu singura, ci insotita de avocatul ei. Si a afisat relaxarea de la inceput si pana la final. Una presarata de ironii.

"Sunt multumita, dar nu prea pot sa vorbesc. Domnul Piturca a solicitat prin avocatul lui sa nu vorbesc cu presa. Deci pe el nu il intereseaza ca nu l-a mai vazut pe copilul lui de ani de zile, doar sa nu vorbesc cu presa", a declarat Victoria.

Dar nu a fost singurul atac la adresa selectionerului. Si cu siguranta, nu a fost cel mai dur.

"In loc sa piarda timpul prin cazinouri noaptea, sa se trezeasca de dimineata si sa se prezinte la proces, pentru ca asa mi se pare corect. Nu este vorba despre mine, despre un divort, ci despre un copil, care este copilul nostru. Copilul lui si al meu", a mai precizat femeia.

Pe langa aceste reprosuri, Vica mai are cateva nemultumiri care-l privesc pe Victor Piturca.

"Cum poata sa doarma noaptea bine cand stie ca Eidar intreaba de el tot timpul? Eu nu stiu daca e problema de actuala lui familie, pentru ca actuala familie nu a existat pentru el timp de 16 ani de zile. Si asta nu e un secret, este un fapt", a conchis Victoria Blochina.

Si avocatul a plecat de la judecatorie multumit de dispozitiile judecatorului. Victor Piturca va trebui sa dea o declaratie in fata judecatorilor si, de asemenea, sa faca un test ADN.

Cei doi vor trebui sa se prezinte in fata instantei pe 21 iunie.


Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... VIDEO! Jorge a primit cadou o limuzina!...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri