Căutare Live

Kelly Brook, super-sexy pe plajă. Modelul britanic, în ipostaze tandre cu iubitul său în însorita Italie!

Este unul dintre cele mai de succes modele din lume, iar prezența sa pe o plajă e o adevărată binecuvântare pentru fotografi

Este unul dintre cele mai de succes modele din lume, iar prezența sa pe o plajă e o adevărată binecuvântare pentru fotografi.

În aceste zile, Kelly și iubitul său se află în Italia. Împreună cu iubitul său, frumoasa șatenă se bucură de soare și apă în Napoli. Cei doi par foarte îndrăgistiți, dovadă fotografiile provocatoare surprinse de paparazzi din peninsulă.

Bărbații au înnebunit când au văzut-o din spate. Dezamăgirea a fost cruntă atunci când i-au zărit fața!... Rihanna, show erotic pe stadion! Vedeta și-a ridicat bluza într-o mare de oameni!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri