Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Prima imagine cu Valentina Pelinel şi gemenele lui Cristi Borcea! O imagine cât 1000 de cuvinte

Valentina Pelinel a născut două fetițe gemene, la o clinică privată din București, pe 1 martie. Cele două micuțe au venit pe lume fără ca tatăl lor, Cristi Borcea, să fie prezent în sala de nașteri, așa cum își dorea Valentina

Valentina Pelinel, prima imagine cu fetițele sale de 8 Martie! Ce mesaj emoționant a transmis

Valentina Pelinel, proaspăta mămică a showbiz-ului românesc a postat într-o zi specială precum este cea de astăzi, ziua Mamei, prima poză cu gemenele ei și ale lui Cristi Borcea, dar bineînțeles că nu a lipsit nici băiețelul lor. Vedeta a postat prima poză pe Instagram împreună cu ce trei copii ai săi, o poză extrem de emoționantă care a topit inimile a mii de fani și a transmis un mesaj pe măsură: „La multi ani ❤🥰 #Milan #Indira #Rania

Valentina Pelinel a născut două fetițe gemene, la o clinică privată din București, pe 1 martie. Cele două micuțe au venit pe lume fără ca tatăl lor, Cristi Borcea, să fie prezent în sala de nașteri, așa cum își dorea Valentina. Din nou proaspăt tătic, Borcea se află la închisoare, fiind condamnat cu executare într-un nou dosar.

Cristi Borcea i-ar fi trimis soției sale un buchet de trandafiri roșii, prin intermediul șoferului său, dar și un mesaj, spun surse citate de Libertatea. Borcea a spus, fericit, că de 1 martie a primit două mărțișoare.

Ce nume vor purta fetițele

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, spunea Valentina Pelinel atunci când a fost întrebată ce nume a ales pentru gemene.

Pe lângă Maria, fetițele mai poartă numele de Rania și Indira.

Recomandari