Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

13 lucruri inedite despre Melanie Griffith. Cum arată actrița la 62 de ani

Melanie Griffith, frumoasa actriță care i-a fost soție lui Antonio Banderas, împlinește astăzi 62 de ani. Iată câteva lucruri neștiute despre Melanie Griffith.

Melanie Griffith, frumoasa actriță care i-a fost soție lui Antonio Banderas, împlinește astăzi 62 de ani. Iată câteva lucruri neștiute despre Melanie Griffith.

Astăzi, 9 august, actrița Melanie Griffith împlinește 62 de ani. Este cunoscută pentru câștigarea Premiului Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în filmul Working Girl. A fost de asemenea nominalizată la Premiile Oscar. Este fiica actriței Tippi Hedren și a actorului Peter Griffith. Iată câteva lucruri neștiute despre Melanie Griffith, din cariera și viața sa.

13 lucruri neștiute despre Melanie Griffith

13 lucruri inedite despre Melanie Griffith. Cum arată actrița la 62 de ani

-Fiica actriței Tippi Hedren și a actorului Peter Griffith, Melanie s-a născut la 9 august 1957 la New York. Părinții săi au divorțat încă de când ea avea 4 ani. Tatăl ei s-a recăsătorit cu actrița Nanita Greene, iar mama a început a doua căsnicie alături de Noel Marshall, astfel Melanie a crescut împreună cu trei frați vitregi din ambele căsătorii ale părinților.

- Încă de la vârsta de 15 ani Melanie a început să lucreze ca model și în 1972 l-a cunoscut pe tânărul actor Don Johnson, pe platoul de filmare la Harrad Experiment, unde Don juca alături de mama lui Melanie.

-Între Melanie și Don Johnson a început o frumoasă poveste de dragoste ce i-a condus pe aceștia la căsătorie. Din nefericire, la 6 luni după ce au spus “da”,aceștia au divorțat.

- Cariera lui Melanie începe să se contureze în filme precum Night Moves(1975) sau The Drowning Pool(1975).

- Divorțul a marcat-o foarte tare pe Melanie, care începe să se confrunte cu probleme legate de alcool și droguri. În 1980 este grav rănită într-un accident de mașină, suferind de amnezie câteva zile și alegându-se cu o mână fracturată.

- La mijlocul anilor '80 primește critici pozitive pentru rolul din Body Double(1984), în regia lui Brian DePalma. Apoi urmează succesul din comedia Something Wild.

13 lucruri inedite despre Melanie Griffith. Cum arată actrița la 62 de ani

- Pelicula Working Girl îi aduce o nominalizare la Oscar, dar anii următori o vor găsi în distribuția unor filme mai puțin bine primite, precum The Bonfire of Vanities(1990) sau Shining Through(1992).

- În viața personală, anii '80 și-i petrece alături de cel de-al doilea soț al ei, Steven Bauer. Împreună cu acesta are un copil, Alexander, dar în 1987 divorțează, iar problemele legate de alcool revin.

- La sfatul primului soț, Don, se internează la dezalcoolizare, iar după externare, dragostea celor doi se reînnoada, iar în 1989 se recăsătoresc.

- Din păcate, șase ani mai târziu, relația se încheie, de data aceasta din cauza problemelor lui cu drogurile, făcând loc noii idile pe care Melanie o începuse cu partenerul din Two Much, Antonio Banderas.

- La trei luni de la pronunțarea divorțului de Don, Antonio și Melanie se căsătoresc.

- Cei doi participă la multe evenimente de caritate, atenția lor îndreptându-se în special spre rezervația de animale pe cale de dispariție fondată de mama lui Melanie, Tippi Hedren.

- Melanie continuă să joace în 1997, în rolul Mrs. Haze în regia lui Adrian Lyne, adaptarea piesei Lolita, urmat de: Celebrity (1998), Another Day in Paradise (1998), Crazy in Alabama (1999), Along for the Ride (2000) și Tart (2001).

Citește și:

13 lucruri inedite despre Tom Cruise și rolul său din Top Gun 2020

14 lucruri inedite despre Chalize Theron și legătura ei cu un nou show Netflix

Sursă foto: cinemagia.ro, instagram.com

Recomandari