Live acum
Prime Time 20:00iUmor

13 lucruri inedite despre Tom Cruise și rolul său din Top Gun 2020

Tom Cruise va fi starul unui nou film Top Gun care va apărea în cinematografe în 2020. Iată câteva lucruri neștiute despre Tom Cruise și noul film.

Tom Cruise va fi starul unui nou film Top Gun care va apărea în cinematografe în 2020. Iată câteva lucruri neștiute despre Tom Cruise și noul film.

Tom Cruise este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood pentru talentul tău, dedicarea și entuziasmul pe care îl arată atunci când joacă. Iată câteva lucruri inedite despre viața și cariera lui Tom Cruise.

13 lucruri inedite despre Tom Cruise

-Tatăl său a fost Thomas Cruise Mapother III, un inginer electrician, s-a căsătorit cu mama sa, Mary Lee Mapother. Din nefericire, tatăl lui Tom Cruise a fost răpus de cancer în 1984. Tom Cruise mai are 3 surori: Lee Anne Mapother, Marian Mapother și Cass Mapother.

-Când era copil, a vrut să se facă preot, iar în tinereţe îşi dorea să ajungă luptător profesionist. El a studiat timp de un an într-un seminar franciscan.

-La 57 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai importanţi actori de la Hollywood. Şi unul dintre cei mai bine plătiţi. Şi unul dintre cei mai sexy, desigur!
-Când avea 14 ani, Tom a primit o bursă de la un seminar teologic şi chiar îşi dorea să devină preot.

-În timpul liceului, Tom a practicat wrestlingul. Îşi dorea să aibă o carieră de profesionist, dar a trecut la actorie din cauza unei accidentări la genunchi.

-Marele actor a avut 3 soții, pe Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katie Holmes.

-Rolul care l-a consacrat și l-a adus în atenția producătorilor este cel al cadetului din filmul Taps (1981).

-Tom Cruise are 3 copii: Isabella Jane Kidman Cruise, Connor Anthony Kidman Cruise și Suri Cruise.

- Cruise s-a aflat in anul 1996 in postura de salvator de trei ori: a gasit o femeie ranita intr-un accident de masina, a transportat-o pina la spital si a platit costul operatiilor, a ajutat citiva pusti, gata sa fie striviti de multime si a salvat citiva oameni dintr-un incendiu iscat pe un yacht.

-Ochelarii pe care Tom Cruise i-a purtat în "Risky Business" au devenit atât de populari, încât vânzările acestui model Ray-Ban au crescut cu 2.000%!

-Actorul a devenit faimos la Hollywood și pentru faptul că își face singur cascadoriile din filmele de acțiune, chiar dacă a suferit numeroase accidentări de-a lungul anilor.

-La 33 de ani de la filmul Top Gun, în 2020 fanii filmului se vor bucura de o continuare. În noul film Top Gun: Maverick Tom Cruise va juca rolul unui instructor de zbor care îl învață pe Bradley Bradshaw, fiul prietenului său Goose din primul film. Data de lansare a filmului fusese stabilită pentru iulie 2019, dar apoi a fost amânată pentru 26 iunie 2020.

-Tom Cruise are o stea pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood pentru talentul său actoricesc.

Citește și:

Top Gun: Maverick - ”Scrisoarea de dragoste” a lui Tom Cruise pentru aviație |Trailer

Tom Cruise a lansat primele imagini din „Top Gun: Maverick”

Sursă foto: hepta.ro

Recomandari