A crescut și seamănă perfect cu Monica Gabor! Ce spune Irina Columbeanu despre mama sa, în primul interviu din viața ei

 

Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu vrea să primească de ziua ei, sănătate. Că în rest, nu-i lipseşte nimic. I-a cerut tatălui ei un calculator performant, însă Irinel a convins-o că este prea mică.

I-a făcut făcut însă petrecere mare, pentru că Irina a împlinit nouă ani. Fata şi-a ales chiar ea tortul cu "pisicile aristocrate". La distracţie au participat 30 de copii şi piraţii.

Irina este de acum o adevărată domnişoară. Iar Irinel o priveşte cu drag. Deşi are tot ce îşi doreşte, fiica afaceristului şi a Monicăi Columbeanu nu pare un copil prea răsfăţat. Nici nu s-a dus către cadouri, deşi cei 30 de prieteni invitaţi au venit toţi cu câte ceva

De când fata a rămas în grija lui, după divorţul de Monica, Irinel îi este şi tată, şi mamă. Pe Moni , Irina o vede o lună pe an, în vacanţa de vară, pentru că fosta doamnă Columbeanu trăieşte în America, alături de un miliardar chinez. Irina nu are însă timp să se întristeze pentru afaceristul îi îndeplineşte orice dorinţă.

Irina ştie să picteze. Ba chiar a făcut şi o expoziţie anul trecut. Acum are o nouă pasiune. Internetul. Şi ar fi vrut să primească de la tatăl ei şi un calculator ultra-performant, însă milionarul a considerat că e încă prea devreme pentru ea. Fata s-a conformat. A înţeles. Şi s-a întors la petrecere.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe