A fost înșelată Regina Elisabeta de Prințul Philip, precum în ”The Crown”? Adevărul despre presupusele infidelități

Odată cu lansarea serialul ”The Crown”, toată lumea a avut acces la evenimentele din interiorul Familie Regale Britanice. Fanii au aflat detalii despre linia de succesiune la tron, preferințele membrilor, dar și lucruri despre viața lor personală, cum ar fi presupusele infidelități ale Prințului Philip, răposatul soț al Reginei Elisabeta.

Așadar, una dintre întrebările care stau pe buzele fanilor este: Prințul Philip a înșelat-o într-adevăr pe Regina Elisabeta a II-a?

Profimediaimages.ro & Getty.ro

Deși seria a fost cercetată, este cunoscut faptul că show-urile TV își iau mari libertăți atunci când vine vorba de construirea unei narațiuni interesante. Așadar, una dintre întrebările care stau pe buzele fanilor este: Prințul Philip a înșelat-o într-adevăr pe Regina Elisabeta a II-a?

Curiozitatea a crescut după moartea acestuia, care a avut loc pe 9 aprilie 2021, cu o săptămână înainte de înmormânatarea programată să înceapă sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 16:30.

Citește și: Gestul lui Meghan Markle în ziua înmormântării Prințului Philip. Cum îl va omagia aceasta pe soțul Reginei Elisabeta a II-a

A înșelat-o sau nu Prințul Philip pe Regina Elisabeta?

În ciuda faptului că ”dezvăluirea” din ”The Crown” a fost îndelung discutată, Familia Regală Britanică nu negat faptul că Prințul Philip și-ar fi înșelat soția.

În serial, infidelitățile lui Philip sunt descrise în sezonul 2. Potrivit acțiunii, în timp ce Regina Elisabeta a II-a se ocupă de îndatoririle sale regale, Prințul petrece în compania altor femei. Imaginile îl arată într-o croazieră cu prietenii săi sau cu dansatoarea Galina Ulanova, care părea mai mult decât o prietenă.

În realitate, Prințul Philip și-a dezvoltat reputația de a fi un bărbat căruia îi place să stea în preajma femeilor, lucru la care producătorii serialului ”The Crown” au făcut aluzie de mai multe ori.

Citește și: Ce gest a făcut Regina Elisabeta a II-a chiar înainte de a-l conduce pe Prințul Philip pe ultimul drum. Funeraliile au loc astăzi

Totuși, nu există nicio dovadă a infidelității Prințului Philip, în ciuda faptului că au existat zvonuri despre o presupusă relația cu dansatoarea Pat Kirkwood. Falsele informații, așa cum le numește Pat, i-au distrus reputația, mai ales că Palatul Buckingham a refuzat să infirme cele scrise la vremea respectivă.

„În mod normal, nu este de așteptat ca o doamnă să-și apere onoarea. Domnul ar trebui să facă asta. Aș fi avut o viață mai fericită și mai ușoară dacă Prințul Philip, în schimb de a veni neinvitat la vestiarul meu, se ducea acasă la soția sa însărcinată în noaptea cu pricina.", a afirmat ea pentru Daily Mail.

Au existat zvonuri că Regina știa despre infidelitățile Prințului Philip

Sarah Bradford, care a scris ”Elizabeth II: Her Life in Our Times”, nu are nicio îndoială că Philip a fost infidel.

"Ducele de Edinburgh a avut aventuri ... depline și mai multe. El are aventuri și Regina le acceptă. Cred că ea crede că așa sunt bărbații. El nu a fost niciodată unul care urmărește actrițele. Interesul său este crescut pentru femeile pentru care sunt întotdeauna mai tinere decât el, de obicei frumoase", a spus ea despre zvonurile despre infidelitatea Prințului Philip.

Citește și: Regina Elisabeta vrea o înmormântare diferită pentru Prințul Philip. Ce le-a interzis membrilor Familiei Regale

Documentarul ”Inside Buckingham Palace”, care a fost lansat în 2016, a arătat circumstanțele care stau la baza celui de-al doilea sezon al Coroanei: „Ajutoarele regale au intrat în panică, pe măsură ce zvonurile au crescut despre faptul că Philip era infidel. În 1956, Regina a fost sfătuită să-l lase pe Philip să plece într-un lung turneu de peste mări, care ar fi trebuit să-l ferească de necazuri".

Ultimele știri