Actorul care face ravagii printre femei. 3 lucruri inedite despre Rege-Jean Page, Ducele din Bridgerton

De la lansarea serialului Bridgerton, pe Netflix, Rege-Jean Page a devenit unul dintre cei mai râvniți actori ai momentului.

Rege-Jean Page a devenit rapid unul dintre cei mai râvniți actori ai momentului, după ce a apărut în serialul Bridgerton

Profimedia

Rege-Jean Page a devenit rapid unul dintre cei mai râvniți actori ai momentului după ce a apărut în serialul Netflix, în care a jucat rolul lui Simon Bassett, Duce de Hastings.

În serial, Rege-Jean joacă rolul unui Duce dorit de toate tinerele, dar care evită căsătoria mai mult decât orice alt burlac în Perioada regenței din Marea Britanie.

Planurile lui de a evita căsnicia sunt deturnate, însă, atunci când o cunoaște pe Daphne Bridgerton (interpretată de Phoebe Dynevor), sora celui mai bun prieten al său.

Cine e Rege-Jean Page, Ducele din serialul Bridgerton

Actorul a jucat rolul principal în serialul Bridgerton, produs de faimoasa Shonda Rhimes - geniul din spatele unor seriale precum Anatomia lui Grey, Scandalul și How to Get Away With Murder.

”Bridgerton e o combinație între Jane Austen și Gossip Girl și, poate, puțin 45 de umbre ale lui Grey,” a declarat actorul pentru Variety, scrie US Magazine.

”Avem o grămadă de costume amuzante de epocă și acțiunea are loc în Perioada regenției, în 1813. E dragoste și fantezie și e ca o îmbrațișare din acea epocă.”

Rege-Jean Page a copilărit în Zimbabwe înainte să se mute în Londra

Page s-a născut în Londra, însă și-a petrecut mare parte din copilărie în Harare, Zimbabwe, înainte să se mute înapoi în Anglia.

”Zimbabwe încă era o țară relativ nouă când trăiam acolo și societatea post-apartheid era nou formată,” a declarat el pentru The Guardian. ”Eram un copil de rasă mixtă în acel mediu, ceea ce însemna că eram nevoit să îmi creez propria identitate și să mă întreb unde aparțin în această lume.”

Citește și: Cum arăta Lily Collins în copilărie. Actrița se bucură de un real succes datorită rolului din serialul „Emily in Paris”

Înainte de a ajunge cunoscut în întreaga lume, Page a urmat cursurile prestigioasei instituții Drama Centre London, pe care le-a absolvit ăn 2013. Printre cei mai cunoscuți studenți ai programului se numără Michael Fassbender, Gemma Chan, Emilia Clarke, Luke Evans și Russell Brand

Actorul a făcut parte dintr-o trupă punk

În timpul adolescenței petrecute în Londra, Page a format o trupă Punk alături de fratele său.

”Compuneam muzică de chitară gălăgioasă, furioasă, cu principii și urlam la oameni în timp ce aveam mai multe culori în cap,” a glumit actorul într-un interviu cu publicația Interview, în 2016.

Page a mai lucrat cu Shonda Rhimes în trecut

Înainte să apară în serialul Bridgerton, Rege-Jean page a mai lucrat cu producătoarea Shonda Rhimes, în drama For the People, ce a avut două sezoane pe ABC, din 2018 până în 2019.

”Eram familiarizat cu oamenii alături de care am lucrat în companie și cu misiunea companiei,” a declarat Page. ”Iubesc oamenii din această companie și am încredere în ei.”

Citește și: Au început filmările pentru ultimul sezon, cu numărul 5, din Casa de Papel. Cum au fost surprinși actorii pe străzile din Madrid

În afară de această producție, Rege-Jean Page a mai apărut și ăn filmul Mortal Engines, drama Waterloo Road, produsă și difuzată de BBC Three, și drama Sylvie’s Love, unde a jucat alături de Tessa Thompson.

Ultimele știri